Lääkäri Risto Laitila varoittaa: "Aurinkovoide ei suojaa melanoomalta"

Vaaleaihoisten suomalaisten iho palaa helposti, mikä lisää melanoomariskiä. Miten ihosyövältä voi suojautua? Risto Laitila vastaa. Lue koko juttu

Lääkäri Risto Laitila varoittaa: "Aurinkovoide ei suojaa melanoomalta"

Kommentit (6)

Vierailija

Kummastuttaa, että lääkärit eivät puhu melusaasteesta, joka tappaa tupakkaskin enemmän ja on käytetty sodissa lamauttavana aseena.
Uhrit syyllistetään.
Eläkeläiset jotka ovat pitäneet kurin omilla lapsillaan, tai siirtäneet haitat tai asuneet harvassa, saattavat nyt miellyttääkseen omia lapsiaan ja lapsenlapsiaan, suhtautua hyväksyvästi terveyshaittaan, samalla kun esim siirtävät vaikkapa oman lapsensa ikkunan alta lapsensa jonkun toisen haitaksi.
Lisäksi otetaan omat lapsenlapset hiljaisuuteen mökille mutta ne kiusatut jonka lähelle vaikka meluisa urheiluharrastus laitetaan, eivät omista mökkejä.

Samaan aikaan kun jopa lakimiehet furuhjelm ym pitävät aina normaalina elämänä kaikkea mihin liittyy lapset, myös urheiluharrastamista, tiedetään, että kirkkaat äänet sairastuttavat ja tappavat, aiheuttavat eroja, stressiä, eniten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jos aikoo esim pyytää eskarilaisen mökille niin miksi ei pyydä isoa laumaa poikia, miksi vain yksi. Jos esim harrastus on metelin pitäminen (pelaaminen)

Sukupuolierot tuotetaan. Jos nämä pyytää kerralla kaikki ja koko kesä huutoa, hekään eivät nauti.

Samalla tavalla ne tai se sukupuoli väsyy ja tulee hiljaiseksi, joka vähemmän harrastaa melun tuottamista koska sen pakollinen kuulnntelu uuvuttaa, sen tuottaminen voimaannuttaa.

Eli isovanhemmat möykkäämään niin maan perkeleesti aamusta iltaan mökissä.

Näin saadaan koulurauha.

Ei ole reilua viedä rannalla kalastamaan yksitellen niitä jotka saavat tuhota toisten terveyden

Vierailija

Vaihtoehtoina päiväkodissa, koulussa metelöidä itsekin jolloin melutaso nousee, tai uupua, masentua, koska toisten metelin kuuntelu väsyttää.
Metelöijät yleensä pelaajat innostuvat entistä enemmän, jolloin saavat lisää harjaannusta meteliin koska sen ajatellaan vähenevän metelöimällä lisää eli pelaamalla, jolloin toiset altistuvat entistä enemmän ja masentuvat viimeistään nuorena tai aikuisena herkistyttyään metelille
Nyt mummot ja vaarit keräämään kovaääniset asuinalueelta ja järjestämään harrastajille sitä heidän kaipaamaa elämää, mutta niin että pääsevät kuulijan rooliin.

Mummot pelaamaan, huutamaan, puhumaan kovalla äänellä, mopoilemaan sirkkelöomään kaikenikäiset lapset kuuntelemaan aamusta iltaan päivästä päivään viikosta viikkoon vuodesta vuoteen.
Epäreilua ottaa yksi potkija kerrallaan hiljaisuuteen mökille ongenvapan ääreen. Niillä kiusatuilla ei tätä mahdollisuutta välttämättä ole, jotka tätä kuuntelevat

Vierailija

Palloa naamaan, kattilankansia pillejä, mökkiin eloa, mummot ovat aikanaan saaneet olla hiljaa, nyt heidän vuoro.

Eelit 2v veetit3v jne kuuntelemaan, saa osallistua ja koko kesä ihanaa elämää...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat