Lasten tanssinäytösten seksikkyys (Kovalainen, My angels my demons, Logomo Turku 25.5.2016)

Serkkutyttö

Hei,
olin sukulaisten matkassa vilkaisemassa Taina Kovalaisen tanssikoulun näytöstä Logomossa 25.5. Olin ensimmäisten joukossa paikalla ja kuulin odotusaulaan asti, kuinka Taina huusi salissa lapsille. Huomasin yhden järjestyksenvalvojankin lähtevän sinne suunnalle, ehkä tarkistamaan onko pahakin riita käynnissä.
Odotusaulassa katselin ihmeissäni käsiohjelmaa, jonka kannessa oli sellainen halpa versio Victoria's secret-mallista. Enkö tullutkaan katselemaan koko perheen showta?
No, en ilmeisestikään. Kun ihan pikkiriikkisten lasten ohjelmanumeroista oli päästy, alkoi silmät pyöriä kyllä päässäni. Aika pienillä lapsilla oli biisinään "play that sax", joka indikoi kuulijalle, että saksofoni on vain kielikuva muille toiminnoille. Tämän vielä kuitenkin sallin, sillä se oli hittibiisi ja kielikuva ei ole ihan naamalla.
Mutta ei, homma vaan paheni.
Loppuillan lavalla oli 13-23(?) vuotiaita nuoria tyttöjä, joiden vaatetukset olivat mm. uimapuvuilta näyttävät haarakiila-asut, yöpuku babydollit pikkareineen, miesten kauluspaidat pikkareineen, sekä mustat bdsm-henkiset asut niin, että tyttöjen suut oli teipattu mustalla.
Biisien lyriikoissa esiintyivät mm. teemat "bitch"(tämä sana oli heijastettuna myös koko perheen shown lavalle), "I ain't taking that shit ni***a" "I'll do what I think you like" jne.
Kaikki shown 5-23 (?) vuotiaat pojat olivat vaatetettuja päästä varpaisiin, joten tanssin onnistumista teknisesti ei voinut pitää alastomuuden syynä.
Todellako tanssikoulu haluaa opettaa nuorille tytöille, että on siistii olla Bitch ja pojille, että on siistii kun tytöt on pienissä vaatteissa ja narttuja, huoria?
Koko kööri ihan pikkiriikkisistä lapsista lähtien saapuivat loppukiitoksiin lavalle - Victoria's secret-henkisissä siivissä. Tai siis lakanoissa, joita oli ilmeisesti kotona tai tanssikoululla ommeltu jokaisen mukaan. Todellako maailman seksikkäin ja kuuluisin alusasunäytös toimii pohjana koko perheen tanssiohjelmalle? Biisinä kiitosten aikana soi "I wanna see you naked". Taina itse pyysi kiitosten taakse lavalle uudelleen sanan "bitch" ja ilmoitti, kuinka siistiä on olla bitch ja "haukkui" toverinsakin sillä nimikkeellä.

Ylireagoinko, onko ala tosiaan koko Suomessa tällainen nykyään? Ei tällainen vain VOI olla normaalia?

Kommentit (3)

Vierailija

Kyllähän yökerhoissa  on melko  rohkeeta  menoa.  Vähissä vaatteissa tai ilman.   Näkisin kuitenkin  että   ei alaikäisiä  pistetä  tällaiseen.   

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat