Kesähitti, osa 4: Summertime

ET-lehti muistelee 15 päivän ajan menneiden kesien hittejä. Neljäntenä on vuorossa 1900-luvun suosituin ooppera-aaria Summertime.Lue koko juttu

Kesähitti, osa 4: Summertime

Kommentit (3)

Olen kuunnellut Gershwinin Summertimea Prahan Espanjalaisessa synagoogassa ja liikuttunut kyyneliin. Kerrotaanhan tarinaa jotta Auschwitsissa vankien orkesteri soitti usein Summertimea. Ehkä se lohdutti ja auttoi hetkeksi unohtamaan todellisuuden. Aina kun Summertime soi muistan elävästi tuon hetken Espanjalaisessa synagoogassa.

Minusta Arja Havakan Lokki on ihana ja siinä on mielestäni siniset sävelet.Kun kuulin sen ensimmäisen kerran,en oikein tykännyt siitä,mutta nyttemmin on noussut melkeimpä suosikikseni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No mutta, eikös nyt ole kyse kesähiteistä...?  Lokeistä en oikein tykkää. Naurulokit ovat jatkuva riesa kesäaikaan, kakkivat päähän (näin on käynyt!) ja syöksyvät kädessä olevan ruu'an kimppuun, on sitten kyseessä jäätelötötterö tai lihapiirakka. Jos siis lintulauluista on kysymys niin Juha Watt Vainion Albatrossia ei ole voittanutta. Elämänfilosofiaa ihan kaikille.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat