Moni mieltää Tallinnan vain päiväkohteeksi josta haetaan tupakkaa ja kurkunkostuketta. Minulle se on muutakin, vanhaa arkkitehtuuria, museoita, kirkkoja ja taidetta.

Kommentit (9)

Kadriorgin barokkipalatsiin puistoineen kannattaa uhrata kokonainen päivä. Pietari Suuri rakensi sen kesäasunnoksi vaimolleen Katariinalle.Pietari Suuri kuoli ennen palatsin valmistumista mutta viimeinen tsaariperhe lomaili usein Kadriorgissa. Nykyään se on taidemuso jossa on esillä Viron vanhaa ulkomaalaista taidetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Pirteän  raikas kuvasarja.   Tallinna on  persoonallinen   paikka.   Siellä on  osattu ja arvostettu  vanhaa  rakennuskantaa.   Tosin mittasuhteet   on  isot.   Kun Pietari  Suuri   oli   vaimolleen  pikku kesäpaikan  rakennuttanut,  niin  ajattelin  että halusiko  etäisyyttä   vai oliko vain   umpirakastunut.

Öljyvärimaalaus   on   todellisen  osaajan työ.   Tälle tasolle ei moni pääse.

Suomen  politiikka   ja heidän ajama  hinnoittelu   on surkuhupaisaa.   Rekkatolkulla   kaljaa  viedään  ja   linja-autoilla  kotia kuskataan.   Ei järjen häivää.   Positiivistä   silti,  Sandels   on   eräs  suosikki , jopa Tallinnan kautta  kierrätettynä.  

Kiitokset Mökin Muorille   että  jaksaa  meitä hemmotella

Vierailija

Mopokuva   sattumien aatelia.  Harvoin niin  menohalukkaita   että ketjulla  kiinni.  Vai oliko kylän suurin kukkaruukku.   Näin siellä.  Me täällä kotosuomessa  lyttäämme  kukat  vanhaan postilaatikkoon

Vierailija

Vähän outo tämä  ET-sivusto.   Miten hitossa saa  kommentin kuvan alle.  Mitä   järkeä niitä tänne loppuun kelaa.

Kuva ja kommentti,  siisti selkeä  katsoa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat