hupi-ukki

Me isovanhemmat pystymme usein yhä varakkaammin korruptoimaan jälkeläisiämme. Käyttövaroillemme löytyy kilpailevia käsiä ja yrityksiä kalastamaan osuuttaan. Kukin päättää mihin rahansa käyttää, mutta houkutus tarjottuihin valmiisiin viihdytyspaketteihin on helppo ratkaisu sisältöä miettimättä.
.
Tanskalaiset ovat virittäneet hyvän nakin, Legoland-loman. Kakarat viihtyvät varmasti muutaman tunnin siellä elämysten keskellä, mutta miten on meidän vanhempien laita ja muodostuuko toinen päivä palikkamaailmassa tympeäksi pennuillekin?
.
Kyllä olisi mukava tietää jonkinlainen kokonaishinta-arvio, missä kaikkialla Legolandissa on joku käsi ojossa. Kolmen päivän et-reissuksi tarjolla olevan Legomatkan henkilöhinta on melko raju, kun samalla rahalla pääsee Kreikkaan viikoksi - ilman Legoja.
.
Jos lähdetään bussilla 24 km päähän majoituksesta, siellä ollaan kahtena päivänä pallo jalassa kuluttamassa. Ei mun lapsenlapset viihtyisi Lintsilläkään kahta päivää peräkkäin.

Sika säkissä voi toki olla hauskakin yllätys, mutta mä kyllä vien jälkeläiseni mnielummin reaalimaailman elämyksiin. Mitä muut tykkäävät näistä disneyland-elämysklooneista?

Kommentit (6)

Vierailija

Kiva, että avasit tämän aiheen. Yritin samaa tarjoussivun kautta, mutta mielipiteen ilmaisemiseen vaadittiin kirjautuminen. Olen samoilla linjoilla kanssasi ihan anonyymisti. Säästäkää isovanhemmat tuollaiset rahat lastenlastenne arvokkaampiin elämyksiin. Kyllä Legoihin on upotettu rahaa usein yleettömän suuria määriä ja palikat lojuvat ennen pitkää kierrätysleluina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

On mukavaa tuntea, että mummi voi toteuttaa lapsille sellaista, mitä on aikanaan jäänyt paitsi.

Vierailija

Kyllä lastenlasten kanssa reissaaminen on ihanaa, mutta ei kyllä kotona tajua miten työlästä se on, jos vanhemmat ei ole mukana. Eihän laskujen maksaminen ole kuin rahaa, jota on ainaliian vähän.

Vierailija

Lontoon museot ovat otollinen kohde: niitä on paljon, ne ovat usein ilmaisia, ja yleensä niissä on otettu huomioon myös lapset. 

Lontoossa voi viettää päiväkausia ihastelemalla maalaustaiteen klassikoita tai historiallisia artefakteja. Lapsille tämä voi käydä pidemmän päälle raskaaksi. Mutta museoissa voi myös leikkiä ja pitää hauskaa.

Vierailija

Vintiöt käyttivät hyväkseen Tallink-varuistamon noro-virus paniikkia. Me palautimme ennen vappua maksetut laivaliput ja heidän toivomuksestaan lensimme Tukholmaan sukujuhliin. Mutta kyllä oli helpotus tulla iltakoneella Seutulaan, vaikka Somerolle päästiin  yömyöhällä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat