Minne matkustat seuraavaksi?

Hymy huuli

Eläkeläiset matkustaa paljon. Minne sinä matkustat seuraavaksi?

Kommentit (2)

Vierailija

Käyn 3 kk välein Tallinnassa ostosreisulla, seuraavan kerran elokuun lopulla.  Aamulla lähden, illalla palaan täyden kuorman kanssa. Hintataso on noussut joiltain osin Suomen tasoon mutta esim. murukahvi, leivonnaiset, käsi- ja matkalaukut ja lääkkeet ovat vielä halvempia kuin Suomessa. Ja tietenkin alkoholi, olut ja tupakki jos on semmoisten perässä.

Talvella matkustan ehkä moneksi kuukaudeksi kaukomaille, kohde on vielä hakusessa.

Mökin muori
Seuraa 
Liittynyt8.5.2014

Albatros Travelin matkassa lähdemme syyskuussa kiertämään Etelä Englantia. Kiva taas mennä matkalle jossa kaikki on valmiiksi järjestettyä, ei tarvitse huolehtia aikatauluista eikä majoituksista. Albatros Travelia on epäilty somessa mutta eräs ystäväni on ollut Albatrossin Afrikan safarilla ja kehui järjestelyjä.

Hersonissoksen matkakin tulee eteen jossakin vaiheessa. Nyt kun on tuo tukikohta Hersonissoksessa niin muun kreikan kiertäminen on jäänyt viime vuosina vähemmälle. Se asia täytyy korjata tulevaisuudessa. Huvittavaa jotta nuo vouhkaukset Kreikan turvattomuudesta ja köyhien "Lataniaksesta" ovat laantuneet, Kreikka on oivallinen lomamaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat