Ukko

Varttuneempana voisi kaivata neuvoa, tukea ja apua stressaaviin ja monimutkaisiin nykyajan asioihin. Monenlaista tukea tuntuu olevan tarjolla alkoholisoituneille ja jostain vakavasta sairaudesta kärsivälle. Entä kaltaiseni väliinputoaja? Kun en ole alkoholisti, en vakavasti sairas enkä vielä mielenterveydeltänikään romahtanut. Eikö mikään taho tue ja neuvo minua, jos tarvitsisin apua. Kateeksi alkaa käydä maahanmuuttajat, alkoholistit ja mielenterveyskuntoutujat, joita yhteiskunnassa hyysätään.

Kommentit (2)

Vierailija

Akka

Elämä tuntuu kyllä välillä liian monimutkaiselle terveelle ja raittiille jonka oletetaan kai pystyvän ja jaksavan hoitamaan kaikki asiat tässä teknistyneessä ja monin tavoin ohjeistetussa maailman menossa. Olen usein ajatellut ja jollekin maininnutkin, että voi kun olisi semmoinen taho mistä voisi ensiksi kysyä neuvoa kun joku pulma tulee tai suorastaan epätoivo iskee kun ei tiedä miten jossakin tilanteessa pitäisi toimia. Sieltä sitten jos saisi neuvon siihen mikä on se paikka minne seuraavaksi pitäisi ottaa yhteyttä. Se voisi ennaltaehkäistä ikäihmisen stressiä ja masennusta .

Vierailija

 On kaupungilla Lähitori nimikkeellä tällaisia ikäihmisille neuvontakeskuksia, vapaa-ajan keskuksia, ravintoloita. Ryhmässä toimintaa, voimistelua, pelejä, vaikka mitä, ainakin Tampereella. On noita vaikka mitä kun osaa vain hakea. Googleen hakusana ja sieltä niitä löytyy jokaiselle sopivaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat