Se kuuluu kesään jokaiseen – Asko ja Hillevi ovat Tangomarkkinoiden superfanit

Intohimoiset tanssijat Hillevi ja Asko Heikkola ovat joka vuosi Tangomarkkinoilla. Kuninkaallisetkin tuntevat heidät. ET:n toimittaja seurasi Heikkoloiden askelissa vuonna 2015.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Näi oli oikea tangoääni valittiin. Toisaalta harmi kun muutama suosikkini jäi rannalle. Uhlbäckistä pelkäsin että tuomaristo on jo etukäteen päättänyt voittajan hänestä, onneksi ei. Hän on taitava mutta enempi monialaisen iskelmän hallitsija kuin tangon. Nyt jännäämme prinsessaa, ei ole vielä ennakkosuosikkia kuten ei noista miehistäkään ollut, kaikki osasivat laulaa hyvin.

paras voitti

Tosihyvä, että tänä vuonna voitti perinteisen oloinen tangokuningas Marco Lundberg. Paras laulunääni, pehmeä, kaunis sointi. Muistuttaa vanhoja tangolaulajia kuten Taisto Tammi ja Markus Allan.  Otti kuninkuuden nöyrästi vastaan kyyneleet silmissä. En muista näin tapahtuneen moneen vuoteen. Saatiin hyvä kuningas!

Myös minä pelkäsin, että tuomaristo valitsee Uhlbäckin, jota ei voine verrata äänen soinnin ja laulutaitojen perusteella Lundbergiin. Tangossa on tärkeintä laulun tulkinta eikä mikään turha show meininki.

Aaltoska

Mielestäni jotkut finalistit olivat saaneet esitettäväkseen pitkäveteisen, yksitoikkoisen tangon. Miksi eivät kaikki saa laulaa jotain tuttua ihanaa sytyttävää tangoa?  Kappalekin vaikuttaa osaltaan äänestykseen.

Ania1
Seuraa 
Liittynyt16.6.2014

Paras voitti mielestäni ehdottomasti.Ehkä se kappalevalinta ei ole se juttu,jos ääni on hyvä sen huomaa vaikka minkä tahansa tangon laulaisi.

Vierailija

Altoskan kanssa samaa mieltä.

Kyllä on eroa, jos joutuu laulamaan jonkin  "Tuuliviiri-jollotuksen tai saa laulaa jonkin upean, vanhan tangon, vaikkapa Öiset kitarat.

Vierailija

Kyllä todellakin meni pitkästäaikaa kruunu oikealle laulajalle. Hyvä, että on tuo vapaavalintain laulu, sillä voi parannella pisteitä vielä edukseen  Kyllä varmaan on  vaikeanpi esiintyjille kun laulut  ovat niin erilaisia

Vierailija

Marco antaa koko sydänmensä mukaan lauluun. Minäkin liikutuin hänen Onnen kyynelistään.  Markun ääni myös kaunis ja osaa esiintyä edukseen  Todella harva pystyy tukemaan toista niin aidosti  kun Markku teki.

Vierailija

Joo oikein meni tangokunkku valinta. Itkin myös onnesta hänen kyyneliensä vauhdittamana. Onnea hänelle ja jaksamista hävinneille, ei ole helppoa sekään.

Vierailija

Marco Lundbergin setä on Taisto Tammi, eiköhän äänikin ole asia, joka periytyy.  Lundbergilla on vanhanaikaisen laulutavan ääni ja Markku Uhlbäckin äänellä on tulevaisuutta, myös nuorempien tangon ystävien kesken. Hyvä niin, koska muuten loppuvat osallistujat ja yleisö koko tangomarkkinat tapahtumalta.

Vierailija

Minä tykkäsin Marcon laulusta ja myös monen muunkin. Sitä ihmettelin, miksi pitää tehdä uusia sovituksia lauluista, jotka mielestäni eivät tangoon taivu. wanhat tangot ovat parhaita.

Tatta

Erika lauloi hyvin, mutta kyllä Niina lauloi kaikki  paljon paremmin. Piti nyt vaan valita tumman vähän vanhemman rinnalla vaalea nuori kaunotar.  Niina esitti aivan upeasti Jos sielusi löydän Tomi Maarkkola oli ainoa rehellinen tuomari , joka antoi pisteitä äänen ja esiintymisen perusteella

Ania1
Seuraa 
Liittynyt16.6.2014

Tykkäsin viimevuonna Erikan  esityksistä.Nyt taso oli tasainen.Vaikea valita siis kuningatarta,ja sen huomasi tuomareiden äänistä.Jotenkin vielä tämä vanhempi mies(olen unohtanut nimen)joka sai päättää kummasta kuningatar tulee,puhui mielestäni tyyliin että odotin Niinan voittavan,mutta hämpä sitten valitsikin Erikan.Ehkä noita tuomareita voisi olla enemmän.Itsellä ei nyt varsinaista suosikkia ollu.

Vierailija

Kyllä tuli pirteä osaava kuningatar Erikasta, mutta sitä aitoa tangoprisenssaa olisi toki ollut enempi Niinassa.

Tässä se nähtiin taas kerran, että kokemus ja parhain ei voita, vaan jos halutaan erilaista ja nuorempaa kuten tuomari, niin näin käy. Onneksi saatiin aito tangokunkku.  Eniten tykkäsin vanhimman naisen laulusta, joka putosi heti eka kerralla, aito vanhanaikainen iskelmälaulajan ääni oli hänellä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat