Pikamarinoitu kasslerpihvi on parasta grillissä

klo 15:02 | 9.7.2017
Kasslerista tykkäävät niin grilli kuin grillaaja. Mehevän rasvainen kassler kestää reiluakin paistamista kuivumatta. Kääntele pihvejä silti ahkerasti, niin lopputulos on sekä kauniin ruskea että suussa sulava.Lue koko juttu
Toivottavasti kukaan ei kuitenkaan käytä raa'an lihan kanssa tekemisissä ollutta marinadia salaatinkastikkeena. Sehän heitetään tietysti pois.
Laitoin.
Käytetään tietysti toisessa kipossa ollutta marinadia, joka ei ole ollut tekemisissä lihan kanssa. sitä ohje nähdäkseni tarkoittaa
Itse käsitin, että lihaan imeytymätön marinadi kaavitaan vaikkapa lihan pinnalta salaatin sekaan.
Toki tämä voi ärsyttää vegaaneja ja sitruunan pomintatavasta riippuen myös fruitarianismin harjoittajia.
Kun kerran Teuvo laitoit niin miten laitoit?