Hannele halusi auttaa: kutoo nyt tilkkuja Kokkolan Rossossa

Tarjoilija Hannele Hansson sai eräänä päivänä idean, mitä jos kaikki ravintolan asiakkaat kutoisivat yhden pienen tilkun, montako tilkkutäkkiä niistä syntyisi nuorten psykiatriselle osastolle?Lue koko juttu

Hannele halusi auttaa: kutoo nyt tilkkuja Kokkolan Rossossa

Kommentit (2)

ärsyttää tämmönen jeesustelu

tämä on vaan kovin turhaa... nuorten osastolla työskentelevät voi näistä ilahtua mutta ei potilaat. ei sairaalaosastosta yhtään kotoisampaa saa tilkkutäkillä :( t. itsekin samalla osastolla ollut... mitä siellä olisi tarvinut olisi ollut suurempi keskusteluaika hoitajien kanssa sekä suuremmat vapaudet, tuntui että vankilassa olisi ollut.

AnneVee

Tämä on sinun mielipiteesi ja toki sinulla on oikeus sanoa se ääneen. Jotkut muut ihmiset voivat kuitenkin olla hyvinkin eri mieltä. Eikö tärkeintä kuitenkin ole, että joku välittää niin paljon, että käynnistää tällaisen kampanjan, ja sitten taas jokainen, joka neuloo oman osuutensa, niin onhan hänkin kokenut asian niin tärkeäksi, että haluaa tehdä jotain sen hyväksi?

(Mutta sitä mä varsinaisesti tulin tänne kommentoimaan, että eikö olisi hyvä kuitenkin antaa jonkinlainen tavoitekoko näille palasille eikä sanoa vaan että 34 silmukan kokoinen - lankojen paksuus kuitenkin vaihtelee hurjasti.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat