90-vuotias teräsvaari jatkaa työelämässä: ”Ajan 30 000 kilometriä vuodessa”

Myyntiedustaja Unto Kempas, 90, osti juuri uuden auton. Niitä on yhden elämän aikana ostettu jo 35 kappaletta. Lue koko juttu

90-vuotias teräsvaari jatkaa työelämässä: ”Ajan 30 000 kilometriä vuodessa”

Kommentit (4)

Vihainen

Ei ole hyvä tehdä tällaisia juttuja. Oma lähes 90-vuotias isäni on liikenteessä vaaraksi itselleen ja muille, ollut jo kauan. Ikäviä vahinkojakin on sattunut, niin peltiä kasaan kuin yksi päälleajokin. Lääkärille hän selittää ajavansa varovasti ja vain päivällä. Ei se poista hitaita refleksejä, jos joku toinen töpeksii.

JA AJAMISEN JATKAMISEN HÄN PERUSTELEE JUURI TÄLLAISILLA HENKILÖILLÄ, JOTKA VIELÄ AJAVAT ja joita lehdistö kehuu. Siis esim. tämä juttu saa taas aikaan sen, että kortista luopumisen aika on entistä kauempana.

Hienoa toki, että jutun henkilö on kunnossa, mutta on toimittajilta vastuutonta tehdä tällaisia esimerkkejä!

Pakollahan korttia vanhukselta ei saa, jos ei ole selvää terveydellistä syytä. Erittäin huono näkö ja kuulo + hitaat refleksi eivät lääkärien mielestä ole este kortin uusimiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
onni yksillä

On tainnut Unto saada lahjaksi hyvät geenit koska tuskinpa muutoin olisi noin terve ja hyväkuntoinen 90-vuotiaana.

TvEye

Kahvin välttämisellä ei ole tosin mitään tekemistä korkean iän kanssa. Kahvia voi huoletta juoda 5 kuppia päivässä, jos jatkuva närästys ei vaivaa. Se on myös tutkittu nykyään. Kahvin ei tarvitse olla kitkerää, vahvaa myrkkyä, kuten monilla työpaikoilla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat