Seksuaaliterapeutti vinkkaa: ”Tämä voi saada aikaan kylmät väreet”

Kevyt, ohi mennen tehty hipaisu vaikka niskasta voi saada aikaan yllättäviä tunteita. Kuva: <span class="photographer">Shutterstock</span>

Miten suhteeseen voi lisätä hellyyttä? Ja miksi se kannattaa – sen kertoo nyt seksuaaliterapeutti Sari Mäki.Lue koko juttu

Seksuaaliterapeutti vinkkaa: ”Tämä voi saada aikaan kylmät väreet”

Kommentit (4)

Halipulasta kärsivä

Ihan hyviä vinkkejä, mutta eiköhän jokainen pidempään halipulasta kärsinyt ole suurintaa osaa noista kokeillut. Millä sen kumppaninkin saisi tekemään edes osaa noista? On ihan eri asia halata kuin olla halattavana. Tottakai itse annettukin hali on tyhjää parempi. Mutta jos vuosikausia kaikki hellyys suhteessa on lähtöisin omasta aloitteesta, se ei enää riitä.

En tiedä miksi, mutta ihan kuin sukupuoliroolit olisivat kääntymässä toisin päin. Yhä useammin se on nainen joka ei puhu eikä pussaa.

Vierailija

Ikäeroa on lähes 30 vuotta, asumme eri osoitteissa, mutta puhumme päivittäin puhelimessa vähintään neljä kertaa. Tapaamme kerran viikossa. Tuolloin on parasta päällä, pöydässä ja laseissa. Suhde kukoistaa, elämme siis jatkuvaa ja ikuista kuherruskuukautta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Viitaten edelliseen: suhde on kestänyt jo 26 vuotta. Eli taidatte alapeukuttajat olla vain kateellisia oman elämän ja sen ilojen puutteesta. Aiheetta enempään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat