Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olen yli 5-kymppinen nainen ja vapaa. Käyn joskus silloin tällöin riennoissa työn vastapainona. Olisi mukavaa löytää sellainen sielunkumppani, jonka kanssa voisi keskustella kaikenlaisista asioista. Mitä naiselta yleensä halutaan? Mitä miehet hakee? Nimenomaan jo kypsään ikään ehtineet. Mitä muut naiset odottavat miehiltä? Onko kokemuksia? Toivottavasti tulee miehisiäkin vastauksia.

Kommentit (2)

Joo --- onhan se niin, että pariin tarvitaan kaksi. Missä se toinen luuraa? Olen yli 60 eikä vieläkään ole näköpiirissä. Niinistöt pitäisi tehdä eli ottaa puolet nuorempi kumppani, että asia onnistuisi. Ei hänkään ikäistään saanut... :)

Hehheh - eipä saanut, ei! Mutta Niinistöllä käy flaksi, sen huomasin kun hän kerrankin kirjamessuilla oli niin naisten ympäröimä, etten päässyt ihmettelemään kuin matkan päästä. Siinä oli nuorta ja vanhaa fania tungeskelemassa ja nimmaria pyytämässä. - Nyt sopii Saulin vaikka tehdä lipposet ja perustaa vielä toinen perhekin. Mutta enpä halua toisten yksityisasioita ryhtyä repostelemaan, enhän ole juoruakka...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat