Vierailija

Kertokaa. Millainen, minkä hintainen? Meillä on hankinnassa mutta ei aiempaa kokemusta joten olemme jääneet miettimään että paljonko sellaisesta kannattaa maksaa? Hintaerot kun näyttävät olevan sadasta eurosta tuhanteen kahteensataan euroon.

Kommentit (2)

Vierailija

Minulla on kokemusta yhdestä, noin 600 euroa maksamasta robotti-imurista, joka on tyttärelläni. Ei kovin tehokas, sillä kaikki kulmat jäävät imuroimatta laitteen pyöreän muodon vuoksi. Myös osa roskista vain siirtyy. Sanoisin, että laite sopii pintapuoliseen "putsaukseen" normaalien imurointien välillä. En hankkisi itselleni, vielä tarvitaan lisää tuotekehittelyä.

Vierailija

Pieni tauko, oltiin välillä mökillä. Kiitos edelliselle vastauksesta. Lähinnä siihen päivittäiseen imurointiin apua tarvitsisinkin kahden karvatassun talous kun ollaan ja imuroitavaa riittää sekä kotona että mökillä. Taidan joka tapauksessa hankkia sellaisen, pitää vaan nyt ratkaista että mikä ja minkä hintainen. Nuo kaikkein kalleimmat karsin jo pois, ei meillä edes ole mitään iPhonea millä sellaista ohjailla. Nyt pitää valita noista 100-600 euron hintaisista. Vielä jos löytyy joku jolla vinkkiä niin otetaan vihjeet vastaan. Meillä kanssa tyttärellä jokin Samsung, hinnaltaan 400-500 euroa. Imuroivat sillä joka päivä ja tytär sanoi että ei tarvitse välttämättä ihan joka viikko kaivella tavallista imuria esiin. Tyttärellä koira ja kaksi teini-ikäistä lasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat