Seuraa 

Kaikkialla ihmetellään mihin ollaan menossa kun tapahtuu melkeinpä päivittäin jotakin ikävää.on perhesurmia,ammuskeluja ym....Ja kaiken tuon lisäksi ollaan niinsanottuja "jälkiviisaita"kun yritetään miettiä mistä kaikki johtui. Herätkää jo!! Eiköhän pitäisi paneutua sen ihmisen ongelmiin kuka on avun tarpeessa silloin kun jokin asia ahdistaa ja saada mahdollisimman pian ammattiapua.Mitä tai ketä se auttaa jos avuntarvitsija saa apua 3viikon kuluttua jos paha olo vaatii kriisihoitoa heti.monikohan jaksaa odottaa tuon "ajanvarausajan" jakson.Sitten kyllä kun jotain on jo tapahtunut löytyy kriisiapua kymmenille ihmisille HETI.Miksei sitä löydy aikaa sille yhdelle joka olisi sitä todella aikanaan tarvinnut ? ihmettellään vaan jatkossakin henkilöstöpulaa psykiatrisella puolella ja odotellaan lisää noita ikäviä uutisia.

Kommentit (1)

Näinhän se näyttä nykyään menevän! Ne jotka tarvitsisivat välitöntä apua esim. psykiatrian kriisiosastolta, todella harvoin sitä saavat - täytyy mennä ensin ensiapuun ja vatsahuuhteluun... Jos sattuu lääkäreillä olemaan ns. hyvä päivä, voi tällaisen tempun jälkeen tuurilla päästä hoitoon... :( :( Kokemusta on!!
Nuoret on nykyään erittäin pahassa syrjäytymisvaarassa - tältäkin istumalta voisin luetella ainakin neljä "syrjäytynyttä" ja moniongelmaista nuorta...!! Kukaan ei auta silloin, kun apua eniten tarvittaisiin... MIKSI??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat