Vierailija

1.Ennen kuin hankit miehen on sinun pohdittava tarkoin jaksatko pitää siitä huolta monta vuotta eteenpäin, sillä miehet eivät selviä luonnossa ilman omistajaansa.

2.Keskustele myös perheesi kanssa. Vaikka miehet ovat suloisia, kaikki eivät kuitenkaan pidä niistä, jotkut voivat olla jopa allergisia niille.

3.Ennen miehen hankkimista mieti tarkoin minkä rotuisen miehen haluat. Karvan pituudessa,värissä ja luonteessa on huomattavia eroja rodusta riippuen. Yleisesti ottaen erilaiset suomenhörökorvat ja lapinseisojat on helpoin hankkia, mutta hieman vaikeampi kouluttaa kuin eurooppalaiset rodut.

4.Mieti myös mihin käyttötarkoitukseen miehesi haluat. Jos haluat vain tavallisen kotimiehen makaamaan sohvallesi,kerjäämään ruokaa ja haukkumaan vieraita, kelpaa siihen parhaiten tavallinen suomalainen perusmies. Jos taas tarvitset näyttelymiehen, on myös ulkonäölle asetettava vaatimuksia. Miesnäyttelyissä menestyvät parhaiten jäntevät, ruskeat ja suhteellisen lyhytkarvaiset miehet. Näyttelymiehen pitoon liittyy muutamia ongelmia, niillä on mm. taipumusta karkailla. Harrastuskäyttöön on myös erilaisia miehiä. Metsästykseen tarkoitetut miehet vaativat paljon liikuntaa ja ulkoilutusta. Siksi suosittelemme erilaisia nk. seisojia, jotka eivät vaadi niin paljon liikuntaa ja sitä voi harjoittaa myös sisätiloissa.

5.Kun olet tehnyt päätöksen miehen hankkimisesta, sinun on otettava selvää mistä saat haluamasi miehen. Ota yhteyttä perheisiin joissa tiedät olevan vapaita miehiä ja tee varaus. Käy tapaamassa miestä ja hänen perhettään ennen lopullista päätöstä, sillä perheolosuhteet vaikuttavat myöhempään koulutukseen.

6.Varmista että mies on vieroitettu emostaan.

7.Kysy miehen kasvattajilta miehen ruokintaohjeita ja muita tärkeitä sinua kiinnostavia seikkoja.

8.voit hankkia myös hylätyn miehen, mutta sillä voi olla edellisten omistajien jäljiltä pahoja tapoja.

9.Kun olet löytänyt sopivan miehen, vie se lääkärille tarkastukseen ja rokotettavaksi.

10.Vie mies kotiisi. Varmista että sillä on tarpeeksi juomaa ja ruokaa, jotta se pysyy tyytyväisenä.

11.Useimmat antavat miehen nukkua sängyssään ja se onkin usein mukavaa. Varmista kuitenkin ettei miehelläsi ole syöpäläisiä, jotka voivat tarttua sinuun.

12.Koulutus on parasta aloittaa yksinkertaisista asioista, kuten sisäsiisteydestä. Ankarasta koulutuksesta huolimatta kaikki miehet eivät kuitenkaan opi sisäsiisteiksi. Oven avaaminen ja kukkien tuominen ovat hankalia temppuja,jotka onnistuvat vain valioyksilöiltä.

13.Vaikka miehet näyttävätkin kuuntelevan sinua, ne eivät kuitenkaan ymmärrä puhettasi.

14.Jos mies karkailee, kokeile aidata piha tai käyttää talutushihnaa. Useimmat eivät kuitenkaan suostu jälkimmäiseen. Jos karkailu jatkuu, hanki uusi mies.

15.Huomaa, ettei kaikkia miehiä kannata käyttää siitokseen. Siihen kelpaavat vain rekisteröidyt miehet. Jos kuitenkin haluat pentuja eikä miehesi ole rekisterissä, varaudu ongelmiin.

Sivut

Kommentit (17)

Miehetkö on syöpäläisiä kantavia eläimiä? Oletko ihmisvihaaja? Miehen alistaja? Onneton petetty nainen? Turhat kamat bittien taivaaseen. Antaa mennä.

Olen ennenkin lukenut tämän hauskan hankintaoppaan jostakin, tosin pidennettynä versiona, heh!! ;DDDDDD Miehen hankinnassa Sinun pitää myös tarkkailla haluamasi miehen luonnetta yleisesti ja kykyä vastavuoroiseen toimintaan.
On TODELLA tärkeää, ihan oman ja perheesi turvallisuuden tähden, että mies on onnistuneesti jättänyt kaikki (tarkoitan tässä todellakin ihan KAIKKI) entiset naissuhteet taakseen, myös avio- ja/tai avoliitot, ja että tämä yksilö ei ole pahasti vaurioitunut edellisillä omistajillaan. Jos näin on päässyt käymään, mies voi olla katkeruuden tai vihan takia hyvin vaarallinen, lähinnä kuin tikittävä aikapommi, ja siten sopimaton Sinulle, ja uudelleen kouluttaminen voisi viedä paljon aikaa ja vaivaa. Voit joutua itkemään monet itkut!!
Ns. kesämiestä ei kannata edes harkita, sillä sellaisesta voi kesän jälkeen olla erityisen vaikeaa päästä eroon, eikä sitä välttämättä kukaan huoli minnekään.
Harkitse siis tosi tarkoin, oletko ylipäätään valmis tämän yleisen, mutta vaikeasti koulutettavan olennon hankintaan!!! :DDDDD

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hauskasti kijoitettu juttu näitä on netti täynnään.

Naisen hankintaopas.

Naista hankittaessa on syytä kiinnittää huomiota seuraaviin ominaisuuksiin: Väri, valmistusmaa, koko ja korimalli, varustelu, ikä.

Naisen väri on useimmiten jollain lailla sidoksissa maahan, jossa nainen on valmistettu. Etelän maissa valmistetut naiset ovat väriltään huomattavasti tummemman sävyisiä kuin pohjoismaissa valmistetut. Tänä päivänä Suomesta on saatavissa kaikenvärisiä naisia, sillä niitä on tuotu ulkomailta tai valmistettu lisenssillä Suomessa. Naista valittaessa kannattaa huomioida, että ulkomailta hankitun naisen käyntiääni on erilainen kuin kotimaisen, joten se vaatii hieman totuttelua. Naisen koko kertoo, millainen kokonaiskulutus naisella on. Pienikorinen nainen on lähes aina kulutukseltaan taloudellisempi kuin tilavakorinen. Naista hankittaessa on syytä valita yksilö, jossa on vakiona riittävä varustelutaso, sillä lisävarusteet ovat kalliita.
Mikäli kuitenkin on epähuomiossa tullut hankittua varustelultaan puutteellinen nainen, on lisävarusteita saatavana joka lähtöön: Puskurien levityssarja, yleisilmeen kohotussarja, perän muotoilusarja jne. Jos ollaan hankkimassa käytettyä naista, kannattaa lisäksi huomioida mm. edellinen omistaja/edelliset omistajat, ajotunnit ja yleinen kunto (onko kolhittu, likainen tai pidetty huonosti). Ihanneyksilö on nainen joka on siisti, vähän käytetty ja hyvin huollettu. Nainen kannattaa aina koeajaa ennen lopullista valintaa. Koeajossa selviävät ajo-ominaisuudet sekä mahdolliset piilevät viat ja puutteet. Koeajolla kannattaa myös kokeilla erilaisia ajoasentoja ja niiden vaikutusta naisen käyttäytymiseen.

Käynnistys
Uusi nainen saattaa aluksi olla vaikea käynnistää, mutta ajotuntien karttuessa myös käynnistys helpottuu. Joissain tapauksissa pitkään käyttämättä ollut nainen ei välttämättä käynnisty lainkaan. Tällöin lienee helpointa hankkia uusi nainen. Ennen käynnistystä nainen täytyy esilämmittää. Lämmitysaika on sitä pidempi, mitä kylmempi käynnistettävä nainen on.
Ryypyn käyttö helpottaa hieman kylmäkäynnistystä. Joskus saattaa tulla eteen tilanne, että nainen käy jo valmiiksi kuumana tai ylikierroksilla. Tällöin nainen vaatii kovaa ja pitkää ajoa jäähtyäkseen normaalilämpöiseksi.

Sisäänajo
Käyttämätön nainen täytyy aina ensin sisäänajaa. Sisäänajon aikana kannattaa olla erittäin varovainen, sillä sisäänajolla on ratkaiseva merkitys naisen tuleviin ajo-ominaisuuksiin. Käyttämättömän naisen ajo-ominaisuudet eivät aluksi vastaa käytetyn naisen ajo-ominaisuuksia, mutta ne paranevat itsestään, kun naisella ajetaan enemmän.

Huolto
Kun ominaisuuksiltaan ja ulkomuodoltaan mieleinen nainen on hankittu, on kuitenkin edelleen syytä pelata varman päälle ja käyttää naista huollossa säännöllisesti, ettei myöhemmässä vaiheessa tule yllätyksiä. Naisen omistamisesta aiheutuu melkoisesti kuluja, sillä tuorekin nainen on pakkeloitava ja maalattava lähes päivittäin, jotta naista kehtaa näyttää kavereille. Erilaisia kemikaaleja kuluu myös runsaasti.
Naisilla on eräs ominaisuus, joka rajoittaa hieman niiden käyttöä.
Kaikilla naisilla nimittäin alkaa määrävälein perä vuotaa, tavallisesti n. kuukauden välein. Tällöin nainen on ajokiellossa tai ainakin ajo-ominaisuuksiltaan huonohko. Korjaustarvetta vuoto ei kuitenkaan aiheuta, vaan huolestuttavampaa on vuodon puuttuminen. Ellei vuotoa ilmene, on nainen vietävä välittömästi huoltoon, jotta vältyttäisiin pikkuvioilta tulevaisuudessa. Näitä pikkuvikoja saattaa tosin käytetyllä naisella olla ennestäänkin. Pikkuvioilla on paha taipumus kasvaa oikeaksi riesaksi vuosien kuluessa, joten niitä tulisi välttää kaikin tavoin. Jos nainen jostain syystä lakkoilee, nakuttaa jatkuvasti, jättää tien päälle tai jos naisen pikkuviat kasvavat liiaksi, on aika vaihtaa nainen tuoreempaan.

Muut naiset.
Ellei haluta hankkia omaa naista, on myös mahdollista käyttää yleisiä naisia tai vuokrata nainen käyttöön määrä-ajaksi. Kavereiden naisia voi myös yrittää lainata. Jos omistaa oman naisen ja ajelee silti esim. työsuhdenaisella tai käyttää yleisiä tai vieraita naisia, kannattaa omaa naista säilyttää kotona.

Vaihdokit tänään:

AILI, vuosimalli 1963
Siisti, vähänajettu, taloudellinen. Myydään käteisellä tai vaihdetaan nuorempaan. Talvitossut ym. lisävarusteita.

AMANDA, vuosimalli 1940
Hyväkuntoinen veteraani. Juuri entisöity. Sopii harrastelijalle. Uudet lasit.

ANOPPI, vuosimalli 1942
Myydään tarpeettomana tai vaihdetaan koiraan tms. käypään tavaraan. Äänenvaimentajassa pikkuvikoja.

BERTTA, vuosimalli 1959
Kohtalaisen siisti. Vaihdetaan mielellään uudempaan ja pienempiruokaiseen. Ensimmäinen omistaja. Edullisesti.

CECILIA, vuosimalli 1963
Paljon ajettu, mutta hyvin pidetty. Diplomaattikäytössä. Hyvät puristukset. Juuri maalattu. Teknisesti hyvä.

IITA, vuosimalli 1961
Lämmin, pieniruokainen. Halvalla, perässä pientä laittamista. Radio tulee mukana.

JAANA, vuosimalli 1977
Hyvin pidetty. Alkuperäinen kunto. Otettu käyttöön vasta 1995 lokakuussa. Säännöllinen kierto, muutenkin asiallinen.

KIRSTI, vuosimalli 1955
Halpa. Pieni nivelvika. Yksityiskäyttöinen. Uudella peitolla. Savuttaa vähän.

LEENA, vuosimalli 1981
Tässä tosi tilaisuus. Urheilullinen, tosi hieno, täysin ajamaton yksilö. Viimoisen päälle nätti. Lukkoperä.

MAIJA, vuosimalli 1967
Taloudellinen, loistokunto. Katsastusinsinöörin testaama. Hyvin pidetty, ei kolhuja. Kiihtyy hyvin.

OLGA, vuosimalli 1971
Hyvin säilynyt, rauhalliseen ajoon. Ei vingu, 6 kk takuu. Alkuperäinen kunto. Pientä vuotoa.

PIRKKO, vuosimalli 1964
Lämmin, siisti, pieniruokainen. Perä vähän roikkuu, muuten hyvä.

RUDOLF, vuosimalli 1973
Juuri maalattu. Tiukka perä. Suhteellisen siisti. Vaihdossa käy vanhempikin. Tuotu Ruotsista 1994.

SULEIMA, vuosimalli 1977
Tosi sportti. Ainut Suomessa. Musta. Juuri testattu, terve, ärhäkkä, makeet äänet. Teknisesti hyvä kovaan ajoon.

Luulisi, että pitää huolestua ohjeistajan ihmissuhteiden tuskasta. Mutta jos noilla ohjeilla selviää elämässä parisuhteeseen, eikö se ole hienoa, että edes noilla konsteilla.

Pelottaa vain mieheen kyllästyminen. Suitun ja syötetyn miehen päästäminen vapaaksi luontoon muodostaa uhan monille lajeille.

Surullisin tapaus on kyllä sukija ja syöttäjä, joka on taas kokenut pettymyksen.

Siitäkö syntyvät vanhatpiiat?

Kerrankin palsta jossa ei heti moralistit liiku. Tällaista tarvitaan kaiken negatiivisuuden keskellä. Lisää!!

Lainaus:

Vielä kun sais MIEHENKORJAUSOPPAAN, vaikka vuosimallille -52.

Kannatettava ajatus!! Toivon vuosimalleille 62-56! :)

Vierailija

Tarvitsen koulutetun palvelukoiran, sellaisen joka osaa noutaa, panna tavaran paikoilleen ja korjata jätöksensä. Peseytyä, no siinä voin hieman auttaa jos ei niska taivu kulkusiin asti.

Tulee osata myös nuoleskella, antaa tarpeeksi pusuja ja heiluttaa usein häntäänsä. Siitä tulen kovin iloiseksi. Palkaksi voin joskus ruokkia, mutta palvelukoirana se tietysti ruokansa eteen palvelee ahkerasti ja uskollisena emännälleen, se on varsin tarpeen, koska tällä emännällä on jo elämän tarpeeksi uskottomia koiria lähetetty maailaan kerjäämään elantoaan. Ehdoton uskollisuus,  sulava karvoitus ja puhdas koulutettu mieli, sellaisen koiran tarvitsen. Onkohan niitä olemassakaan?

Vierailija

Onpa hauska aloitus, mutta kuitenkin niin kipeän totta hilpeyden takana. kannattaa katsoa ja kuunnella tarkkaan kenet valitsee. ja meneekö sittenkään oikein.

Kiitos aloittajalle!

Vierailija

Josko se on niin, että tässä iässä ei voi muuta kuin katsoa taakseen, ja katua valintaansa, edessä on vain kipeä yksinäisyys!

Vierailija

Hauska aihe :) Tässä  iässä ei voi tosiaankaan kuin tyytyä valintaansa, koska olen liian laiska enää muutoksiin. Ja olen opetellut positiivistä ajattelua, ja oppinutkin jotain :-D.

Jos olisin sinkku, olisin ihan kiusallakin vaikeasti tavoiteltava nais-ihminen. En missään nimessä tuppautuisi enkä jahtaisi miehiä. Kyllä mies sais minun kohdallani jahdata aikansa minua . HeH HeH !!!! Jos ei jahtais, ei häntä oikeesti meikäläinen edes kiinnostaisi. Enkä minä olis hänelle kiinnostuksen arvoinen.

Kyllä se ikivanha totuus on, että mies oikeesti haluaa olla se metsästäjä !

Eipähän jälkikäteen pääse sanomaan : "mitäs jahtasit ja vonkasit minua".

Ehei, sitä ei voi minun kohdallani sanoa.

Ennen voisin olla iloinen sinkku tai vaikka vanhapiika. Mutta. Sinkku en oo ollut lähes 40 vuoteen.

Vierailija

Tunnustan, että minä, ensimmäisen miehen, siis metsästin. Se olisi jo pitänyt olla varoistusmerkki, siis se että niin tein, ujoa likka, joka ei elämästä tiennyt mitään.

¤40 vuotta olin kiinni minäkin...nyt sinkku, välillä nautin suuresti vapaudestani ja omasta herruudestani, mutta en kuitenkaan jatkuvasti jaksaisi elää yksin. En ole yksinäinen vaikka elän yksin. Mutta tuntuu siltä, että jos koska vielä miestä kohti käyn, saalistaja vaistoni heräävät, se maskuliininen puoleni :) Horoskooppi ensivuodelle lupaili, että Hän tulee eteeni etsimättä. Olisi se mukavaa vielä kohdata hänet, tällä iällä. Ei kai tyyppiseni nainen lakkaa koskaan olemasta nainen ja haluamasta!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat