Vierailija

Jos on tai on ollut, mutta nyt vaikuttaa siltä että kaikki maalimalta kerätyt tavat, mausteet ruoka-aineet ja ruuat ovat vallanneet!
Olisiko nuo terveellisempiä, maukkaampia?
Kaduilla ihmiset kulkevat kädestä ruokaa syöden ja juoden pahvimukista,
tulee mieleen kaikkea tavatonta. Vanhan silmiä ja mieltä tuollainen ei ilahduta!

Kommentit (2)

Vierailija

Kiire ulottuu myös syömiseen varsinkin nuorilla, ostetaan joltain luukulta evästä ja syödään kävellessä myös moni aikuinenkin syö tai hörppää kiireiset kahvit seisaaltaan. Miksei voisi istahtaa syömisen ajaksi, veisikö se sittenkään liikaa aikaa, tuskin vaan. 

Sitten nämä älypuhelimet on tulleet  monelle vakioseuralaiseksi joka paikkaan, myös syönti- ja kahvihetkiin. Olen joskus kahvilassa katsellut kun ihmiset istuvat yhdessä kahville ja jokaisella älypuhelin pöydällä kupin vieressä, sitä vahditaan koko ajan ja näplätään yhtenään. Kahvia tai kahvievästä ei varmaan tule maistelleeksi siinä touhotuksessa, onko se uutta kulttuuria ettei syömiset ja juomiset ole pääosassa?

Vierailija

Tuosta ruokakulttuurista hyppään juomakulttuuriin. Meillä täällä suloisessa Suomenmaassa on aivan omaa luokkaansa. Kävelin erään paikkakunnan kuppilan tai sanoisinko karaokeja illanviettopaikan ohi aamupäivällä. Ulkotetrassi on sellainen ehkä viisitoista metriä kertaa kolme ja siinä seinän vieressä istui kolmen metrin välen, kolme äijäikään tulleita miehiä, tuppisuina mörölölleinä, eteensä tuijottaen!  Aamukalja nenän alla. Se oli tosi hupaisa näky!

Mutta surullista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat