Varo! Näissä Suomen kaupungeissa vaanii väkivalta

Suomi on väkivaltainen maa – ainakin osin. Katso kartasta Suomen väkivaltaisimmat alueet.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (34)

jurmu

Kuningas alkoholihan se naita aiheuttaa.Voisi oikeastaan kysya onko alkoholipolitiikan liberalisoiminen tarpeen,silla tuollaisiin asioihin se johtaa.

hys, hys, se on homo

hys hys tilastot kirjoitti:
Monikulttuurisuus on rikkaus.!

Luetun ymmärtäminen ei ole sinun vahvin lajisi. 

[quotw]Nauttikaa - naiset ![/quote]

Oletko homo?

Jukkis

hys, hys, se on homo kirjoitti:
hys hys tilastot kirjoitti:
Monikulttuurisuus on rikkaus.!

Luetun ymmärtäminen ei ole sinun vahvin lajisi. 

[quotw]Nauttikaa - naiset !

Oletko homo?[/quote]

Älä puhu sille, se voi olla kännissä ja vaarallinen.

tyhjätasku

Suomalainen valkoinen realistimies on kaiken pahan takana niinkuin minäkin, valitettavasti  joudun kantamaan syyllisen leimaa mutta pahinta on että joudun olemaan koko mailman aisankannattaja. minut on imetty kuiviin toisten edestä.

rrr

Luitko juttua? Useimmiten väkivalta tapahtuu kotona tai työpaikalla, jossa ei useimmiten ole sitä monikulttuurisuutta.

Ihmetyttää, miksi jutussa ei mainittu mikä prosenttimäärä miehistä on väkivallan uhreina. Oliko luku liian suuri, että sotii narratiivia vastaan.

Mika the third

Kannabis kieltolain alainen, viinaa saa kun avaa suunsa :) Sisä-eurooppalaisilla on fiksummat päihteet.

äly hoi

Niin nautitaankin. Suomalainen mies on enemmistönä naisiin kohdistuvan väkivallan tekijänä. Onneksi löytyy vaihtoehtoja.

Vierailija

Suurin osa väkivallan tekijöistä on alkuperäisiä suomalaisia, jotka eivät eivät osaa käyttäytyä ja kohdata muita ihmisiä.

Vierailija

Suurin osa pikkupaikkakuntien väkivaltaisuuksista tapahtuu kavereiden kesken, yleinen turvallisuus on siis paljon parempi kuin esim. Helsingissä, missä väkivalta kohdistuu useammin satunnaiseen ohikulkijaan. 

Singapore Rules!

No ei mikään ihme, kun rangaistukset ovat käytännössä iso vitsi. Elinkautinenkaan ei ole elinkautinen.

Toista se on Singaporessa. Kaduilla on turvallista kulkea mihin vuorokaudenaikaan tahansa, kunhan muistaa normaalin järjenkäytön. Raiskauksesta, pahoinpitelystä ja rattijuopumuksesta kun joutuu vuosikymmeniksi vankilaan ikäviin oloihin (esimerkiksi raiskauksesta vähintään 20 vuodeksi), pahantekijän pakaroita isketään kepillä ja hänen nimensä sekä kasvonsa julkaistaan lehdissä. Jos Singaporessa napsahtaa elinkautinen, se tarkoittaa, että pois pääsee vasta kuoltuaan. Henkirikoksesta ja kidnappauksesta taas seuraa hirttotuomio.

Japanissa ja Etelä-Koreassa on myös äärimmäisen pienet väkivaltatilastot, vaikkei ihan Singaporen meininkiä ole kummassakaan. Kuitenkin vankiloissa on ankeaa ja ahdasta (vangit joutuvat istumaan lattialla suuren osan päivästä) ja kuolemanrangaistus on edelleen käytössä murhasta kummassakin. Lisäksi Japanissa ja Etelä-Koreassa rikoksiin syyllistymällä asianosainen häpäisee paitsi itsensä, myös perheensä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat