Sivut

Kommentit (34)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jurmu

Kuningas alkoholihan se naita aiheuttaa.Voisi oikeastaan kysya onko alkoholipolitiikan liberalisoiminen tarpeen,silla tuollaisiin asioihin se johtaa.

hys, hys, se on homo

hys hys tilastot kirjoitti:
Monikulttuurisuus on rikkaus.!

Luetun ymmärtäminen ei ole sinun vahvin lajisi. 

[quotw]Nauttikaa - naiset ![/quote]

Oletko homo?

Jukkis

hys, hys, se on homo kirjoitti:
hys hys tilastot kirjoitti:
Monikulttuurisuus on rikkaus.!

Luetun ymmärtäminen ei ole sinun vahvin lajisi. 

[quotw]Nauttikaa - naiset !

Oletko homo?[/quote]

Älä puhu sille, se voi olla kännissä ja vaarallinen.

tyhjätasku

Suomalainen valkoinen realistimies on kaiken pahan takana niinkuin minäkin, valitettavasti  joudun kantamaan syyllisen leimaa mutta pahinta on että joudun olemaan koko mailman aisankannattaja. minut on imetty kuiviin toisten edestä.

rrr

Luitko juttua? Useimmiten väkivalta tapahtuu kotona tai työpaikalla, jossa ei useimmiten ole sitä monikulttuurisuutta.

Ihmetyttää, miksi jutussa ei mainittu mikä prosenttimäärä miehistä on väkivallan uhreina. Oliko luku liian suuri, että sotii narratiivia vastaan.

Mika the third

Kannabis kieltolain alainen, viinaa saa kun avaa suunsa :) Sisä-eurooppalaisilla on fiksummat päihteet.

äly hoi

Niin nautitaankin. Suomalainen mies on enemmistönä naisiin kohdistuvan väkivallan tekijänä. Onneksi löytyy vaihtoehtoja.

Vierailija

Suurin osa väkivallan tekijöistä on alkuperäisiä suomalaisia, jotka eivät eivät osaa käyttäytyä ja kohdata muita ihmisiä.

Vierailija

Suurin osa pikkupaikkakuntien väkivaltaisuuksista tapahtuu kavereiden kesken, yleinen turvallisuus on siis paljon parempi kuin esim. Helsingissä, missä väkivalta kohdistuu useammin satunnaiseen ohikulkijaan. 

Singapore Rules!

No ei mikään ihme, kun rangaistukset ovat käytännössä iso vitsi. Elinkautinenkaan ei ole elinkautinen.

Toista se on Singaporessa. Kaduilla on turvallista kulkea mihin vuorokaudenaikaan tahansa, kunhan muistaa normaalin järjenkäytön. Raiskauksesta, pahoinpitelystä ja rattijuopumuksesta kun joutuu vuosikymmeniksi vankilaan ikäviin oloihin (esimerkiksi raiskauksesta vähintään 20 vuodeksi), pahantekijän pakaroita isketään kepillä ja hänen nimensä sekä kasvonsa julkaistaan lehdissä. Jos Singaporessa napsahtaa elinkautinen, se tarkoittaa, että pois pääsee vasta kuoltuaan. Henkirikoksesta ja kidnappauksesta taas seuraa hirttotuomio.

Japanissa ja Etelä-Koreassa on myös äärimmäisen pienet väkivaltatilastot, vaikkei ihan Singaporen meininkiä ole kummassakaan. Kuitenkin vankiloissa on ankeaa ja ahdasta (vangit joutuvat istumaan lattialla suuren osan päivästä) ja kuolemanrangaistus on edelleen käytössä murhasta kummassakin. Lisäksi Japanissa ja Etelä-Koreassa rikoksiin syyllistymällä asianosainen häpäisee paitsi itsensä, myös perheensä.

Vierailija

Sottungassa (Åland) on kartan mukaan 1 väkivaltarikos 10 000 asukasta kohden vuodessa. Kunnassa on 100 asukasta. Sottungaa on siis seurattu 1000 vuotta ja tuona aikana tapahtunut 1 rikos?

Aura Aaltonen

Vierailija kirjoitti:
Sottungassa (Åland) on kartan mukaan 1 väkivaltarikos 10 000 asukasta kohden vuodessa. Kunnassa on 100 asukasta. Sottungaa on siis seurattu 1000 vuotta ja tuona aikana tapahtunut 1 rikos?

Otetaanpa siis Oolannista mallia, siellä ei ole sotaakaan ollut pitkään aikaan. Ruotsinkieliset ovat muuallakin maassa rauhallisempia ja lainkuuliaisempia kuin suomenkieliset. 

Tuosta alkoholista ja muistakin päihteistä: En ole kahvia kummempaa päihdettä nauttinut aikoihin, enkä näe syytä ruveta juomaan mummonakaan. Mitä jälkikasvukin ajattelisi tissuttelevasta mummosta?  - Alkoholi takaisin vain viinakauppoihin, koska saatavuutta vaikeuttamalla (ja hintoja reippaasti korottamalla) saadaan kulutus laskettua.

Alkoholista on pelkkää haittaa kansanterveydelle, ja paljon muutakin vahinkoa se saa aikaan - inhimillisestä kärsimyksestä nyt puhumattakaan.  Raittiusliike oli välillä naurun aihe, mutta mitenkäs nyt suu pannaan, kun huomataan alkoholin kirot.

Peter

Nyt pitää muistaa että se että täällä Helsingissä tapahtuu kaikenlaista monesti johtuu siitä että lippalakit Korso Kerava Järvenpää tulevat Helsinkiin juomaan ja aukoon päätä. Sitten kun saa Porvoon poika pataan helsinkiläisbaarista Kirkkonummen jätkältä niin kirjautuu temppu kylään missä temppu on suoritettu.

Samalla logiikalla (jos logiikkaa on) niin kapungin keskusta-alue on paljon vaarallisempi kun kansa valuu sinne viettämään vapaa-aikaa -- ja silloin sattu ja tapahtuu.

Viralliset väkivaltatilastot o...

Tätini on joutunut pahasti hakatuksi tai muuten pahoinpidellyksi lukemattomia kertoja lähes seitsemänkymmenen (!) avioliittovuotensa aikana. Pyssyäkin isäntä pyöritteli  käsissään "sillä silmällä" vuosia, kunnes talon pienet tyttäret veivät sen ensin helmoissaan piiloon heinien alle latoon ja sieltä sitten myöhemmin kävivät heittämässä pistoolin joen töyräältä jokeen.

Isäntä hankki metsästysaseen. Kun tuli aika muuttaa viereen rakennettuun uuteen taloon, pyssy sai paikan tuvan seinustalta. Emäntä näki sen hyvin leipoessaan ja kahvitellessaan. Se oli isännän takana. Sillä ei ole metsästetty. Ei eläimiä.

Emäntä lähti kerran käymään veljensä luona polkupyörällä. Tohti lähteä kun isäntä oli poikansa kanssa tämän rakennuksella. Käynnistä on nyt useampi vuosikymmen. Se polkupyörämatka jäi ainoaksi. Isäntä varmisti asian omalla tavallaan. 

Emännän ja isännän avioliiton alkuaikoina emännän sisarukset puuttuivat pahoinpitelyihin. Isäntä olit tohkeissaan: täytyyhän tuota opettaa, kun on lunttu! Ollut jo vuosia. Ei ollut kuin viisivuotias, kun jo nai setänsä kanssa! 

Osa aikuisista lapsista hankki jo muutama vuosikymmen sitten emännälle asunnon. Siihen häntä ei saatu houkuteltua. Muuttaminen merkitsi liian suurta uhkaa. Pyssyllä ei vielä oltu ammuttu.

Viranomaisille lapset eivät ole tietämiään pahoinpitelyjä vieneet. Isäntä on tehnyt selväksi mitä tapahtuisi poliisiauton ajaessa pihaan: uudet kahdeksan surmanluotia.

Emännän kokemat tuhannet pahoinpitelyt ovat tapahtuneet oheisen väkivaltakartan "puhtaalla" alueella, Pohjanmaalla. 

kalle kustaa

ja seuraavastahan voi jokainen vetää omat johtopäätökset (ja herneet) sinne mistä räkä valuu)...väkivalta lopettaa vittuilun

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat