Vierailija

Keskustelu nuorten naisenalkujen pukeutumisesta käy kiivaana. Aihe oli esillä myös Facebookissa kiertäneen kuvan kautta.
Nousiaisissa rehtori puuttui oppilaiden pukeutumiseen. Vanhemmille lähetetyssä viestissä toivottiin, että nuoret saapuisivat kouluun asiallisesti pukeutuneina. Rehtori Irmeli Taljan mukaan syynä ohjeistukseen olivat koulussa tapahtuneet ylilyönnit.

Onko nykymuoti mielestäsi liian rohkeaa?
[IMG]http://i2.aijaa.com/b/00030/10334568.jpg[/IMG]

http://www.iltalehti.fi/perhe/2012060415664217_pr.shtml

Kommentit (4)

Muistan kun minun nuoruudessani 1960-luvulla piti olla niin tiukat housut, että (melkein) piti ommella päälle. Mustat pitkävartiset saappaat, musta anorakki. Väriläiskänä harmaa shifonkihuivi.
Sitten tulivat minihameet, ja joka tyttö leikkasi helmasta reippaasti pois. Näkyviin niin rotusääret kuin pattipolvetkin.
Vastareaktiona sitten maxi. Minäkin kuljin kirsikanpunainen maxitakki päällä, jolloin isäni ei kehdannut kulkea kanssani kaupungilla.
Nykyään ei juuri mitään jätetä arvailun varaan. Mikroshortsit, niiden alla ehkä trikoot. Hiukan hassulta minusta näyttää, ja varsinkin se kun pelkissä trikoissa saattavat kulkea kaiken kokoiset. Ja kesän tullen pitää topin olla avonainen, ei suojauduta auringon säteilyltä. Kaikki nuoret tytöt eivät ole myöskään hoikkia, mutta sitä ei oteta
pukeutumisessa aina huomioon, vaan paljastavaa pitää olla.
No, aina ovat vanhemmat ihmiset kauhistelleet nykymuotia. Minäkin joskus sisäänpäin hymyilen. Mutta en toki itsekään mikään silmänilo ole, ja vuosi vuodelta pahemmaksi käy...

Luulisin että nuoret miehet, ja miksei vanhemmatkin, provosoituvat tyttöjen liian paljastavasta pukeutumisesta. Mutta sehän ilmeisesti on tarkoituskin. Varmaan moni tyttö ottaa mallia julkkiksista ja idoleista.

Miten olisi eri koulupuku joka olisi kaikille samanlainen? Tulisi ehkä yksi kiusaamisen aihekin vähemmän kun ei aina tarvitsisi ajatella mitä panna päälleen ettei vaan joudu vaatteitten takia syrjityksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikenikäiset voivat pukeutua liian paljastavasti. Kaksi numeroa liian pienet vaatteet ovat hyvin tavallinen näky kaupungilla, myös aikuisilla.
Ja nämä legginsit ! Ne ovat kuin sukkahousut, niihin kun yhdistää puseron, vain hame puuttuu.....
Hyvin monelta jää se hame osa puuttumaan.
Ei ihmisen kauneus ja seksikkyys riipu juuri ollenkaan vaatteista ! Tietysti jossain määrin.
Hyvä asenne, itsetunto ja itsestä huolehtimen on seksikästä. Sekä hyvä ryhti.
Ei ole kovin esteettinen näky jos kävelee huiman korkeilla korkkareilla polvet koukussa.
Myös itsensä lähes täysin vaatteilla peittänyt ihminen voi olla hyvinkin kaunis.
Ylväs ryhti,kuten monella etelän maiden asukkailla on, on kaunista.

Legginsit ovat mainio kesävaate. Nehän ovat ns. päivävaate, onhan paksumpiakin housuja tehty pohjemittaisiksi. Esim. farkkuhameen alla legginsit ovat selkeästi tyylikkäämmät kuin roikkuvat suonikohjut. Tietysti jos leveä perse tungetaan legginseihin ja pusero on sitten napamittainen niin onhan se näky karmea, mutta jos puserona on esim.reilusti takamuksen alittava tunika, asu on erittäin hyvännäköinen ja kesävaatteeksi sopiva. Nyt vain jostain syystä legginsit on otettu hampaisiin, niistä yritetään tehdä samanlainen junttivaate kuin tuulipuvusta, mutta kyllähän nyt puhutaan aivan eri kategoriassa.
Ja nuo säälittävät pikkupissikset voisivat tosiaan peittää luisevat pakaransa ja olemattomat nupputissinsä ihan kunnolla.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat