Äiti Amma kultti paljastuksia

Vierailija

Äiti Amma kultista paljastuksia. Kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää.

http://www.jariiivanainen.net/aitiamma.html

http://koti.phnet.fi/petripaavola/aitiamma.html

Sivut

Kommentit (37)

Vierailija

Jos nyt oikein nopeasti luettuna ymmärsin, väittää aloittaja, että sekä Äiti Amma että joogaaminen on perkeleestä?
Saanen esittää eriävän, perustelemattoman, mielipiteeni. Joogaan edelleen.

Vierailija

Keskustelun aloittaja on ilmeisesti vieraillut tänä aamuna
murre-palstalla ja saanut "virikkeen". Siirsin siellä olleen jutun tähän:

Rakkauden ja myötätunnon lähettiläänä tunnettu intialainen Äiti Amma tunnetaan kaikkialla maailmassa halaavana hyväntekijänä. Hän on halannut tähän mennessä 30 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa.

Äiti Amma on omistautunut auttamaan ihmiskuntaa levittämällä sanomaa rakkaudesta ja lähimmäisten palvelusta. Amman aloittamien eri alojen hyväntekeväisyyshankkeiden määrä ja laajuus ovat ainutlaatuisia. Ammaa kutsutaankin suureksi sieluksi, eli mahatmaksi...

http://www.amma.fi/

Vierailija

http://www.studio55.fi/mennaanmatkalle/artikkeli.shtml/1161646/taavi-kas...

"Kun Taavi Kassila tapasi äiti Amman vuonna 1993, mies päätti muuttaa vielä joskus mestarinsa luokse. 4-vuotiaan lapsen isä ei pystynyt tuolloin lähtemään Intiaan pysyvästi, mutta tyttären tultua täysi-ikäiseksi Kassila toteutti unelmansa. Nyt hän asuu äiti Amman ashramissa Keralassa ja toimii joogaopettajana.

– Tämä on ylittänyt odotukset. Elämänpituinen unelmani on nyt toteutunut, Taavi Kassila toteaa onnellisena.

Kassila vieraili Intiassa äiti Amman luona 20 kertaa ennen kuin hän jätti Suomen pysyvästi taakseen. Suurin osa ajasta kuluu Intiassa, mutta välillä hän kiertää maailmaa Amman mukana. Suomessakin hän on ehtinyt käydä kolme kertaa sen jälkeen, kun hän muutti Intiaan pysyvästi. Suomeen hän ei aio enää muuttaa.

– Olen maksanut summan, jolla saan täällä loppuelämäkseni ruoan, vaatteet ja asunnon, Kassila kertoo.

Hän olisi muuttanut Intiaan välittömästi sen jälkeen, kun hän tapasi äiti Amman ensimmäistä kertaa. Hän kuitenkin odotti, että hänen tyttärensä kasvaisi lapsesta aikuiseksi.

– Häntä pelotti, ettemme näkisi enää niin usein. Tyttäreni on kuitenkin rauhoittunut, kun hän on huomannut, että nähdään. Hän arvostaa sitä, että isä pyrkii korkeimpaan henkiseen päämäärään."

Vierailija

Amma opettaa, että jumala on jokaisessa ihmisessä. Amman toiminta osoittaa kuitenkin sen, että hän puhuu ja opettaa eri asiaa kuin mitä hän todella tarkoittaa. Amma sallii ihmisten rukoilevan häntä ja että ihmiset polvistuvat hänen eteensä ja palvovat häntä jumalan ruumiillistumana. Amma ei siis käytännössä osoita sitä, että muissa ihmisissä on jumala, vaan hän toimii siten kuin jumala olisi vain hänessä ja hän on muita erikoisempi. Amma toimii siten kuin vain hän olisi jumala. Amman jumala opetus on valhetta, sillä kukaan ihminen ei ole Jumala.

Vierailija

Anonyymi 11.6.2012 15.38 taitaa kuitenkin olla se Jumala, kun pystyy noin korkealta muiden yläpuolelta tuomitsemaan ja totuuksia julkaisemaan!

Vierailija

Ihminen tahtoo palvoa jotain.
Kullakin oma jumalansa.

Ikävä katsella kun kansa istuu kesäterassilla sätkä suupielessä roikkuen kumartamassa kalja-ja siideritölkkejä.
sitten osa heistä kotiin mennessään pysähtyy urinoimaan kadulle.

Yksikään Amman ihailija ei ole vielä pissinyt portinpieleeni,
Terassin palvojat tekevät sitä säännöllisesti,
vaikka ristityiksi kastettu ja kasvatettu. :((

Pisteitä Amman palvojille.

Vierailija

Vaikka ei puhuttaisi Äiti Ammasta palvonnan kohteena, niin
joka tapauksessa hän tekee todella hyvää työtä vähäosaisten
ja sorrettujen auttamisessa.

Vierailija

Lainaus:

Vaikka ei puhuttaisi Äiti Ammasta palvonnan kohteena, niin
joka tapauksessa hän tekee todella hyvää työtä vähäosaisten
ja sorrettujen auttamisessa.

Totta. Aloittajan ongelmana on se, ettei Amma ole kristitty. Oletetaan että vain kristityt voivat olla oikeita hyväntekijöitä.

Vierailija

Lainaus:

Raamattu on totta ja Amma edustaa harhauskoa.

Voitko todistaa väitteesi? Tuskin kukaan voi muuta kuin uskoa.

Vierailija

Lainaus:

Lainaus:

Vaikka ei puhuttaisi Äiti Ammasta palvonnan kohteena, niin
joka tapauksessa hän tekee todella hyvää työtä vähäosaisten
ja sorrettujen auttamisessa.

Totta. Aloittajan ongelmana on se, ettei Amma ole kristitty. Oletetaan että vain kristityt voivat olla oikeita hyväntekijöitä.

Niinpä. Kaikilla uskonnoilla on sama yhteinen Jumala, vaikka sitä nimitetään eri nimellä kultturista ja kielestä riippuen esim. muslimeilla Allah jne...

Vierailija

Niinpä. Kaikilla uskonnoilla on sama yhteinen Jumala, vaikka sitä nimitetään eri nimellä kultturista ja kielestä riippuen esim. muslimeilla Allah jne... >

Näin minäkin ajattelen: on vain yksi Jumala, josta käytetään eri nimiä eri uskonnoissa.

Vierailija

http://www.amma.fi/amma/esittely.php

"Ihmiskunnan palveleminen on elämäni päämäärä. En ole täällä saadakseni jotain, vaan luopuakseni kaikesta tuodakseni muille iloa. " -Amma -

Mata Amritanandamayi, eli tuttavallisemmin Äiti Amma, on yksi aikamme arvostetuimmista hyväntekijöistä ja henkisistä opettajista. Amma tarkoittaa suomeksi äitiä.

Äiti Amma on omistautunut auttamaan ihmiskuntaa levittämällä sanomaa rakkaudesta ja lähimmäisten palvelusta.
80-luvun lopulta asti Amma on kiertänyt maailmaa antaen halauksellaan siunauksensa kaikille sitä haluavalle. Hän vastaanottaa jokaisen luokseen tulevan yhtä suurella rakkaudella. Amma on halannut tähän mennessä 30 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa, joskus jopa vuorokauden ajan ilman ainoatakaan taukoa, väsymättä ja kaiken aikaa säteilevästi hymyillen. Ammaa kutsutaan mahatmaksi, eli suureksi sieluksi.

Äiti, kuten häntä usein kutsutaan, vastaanottaa kaikki yhtä suurella rakkaudella uskonnollisesta vakaumuksesta tai elämänkatsomuksesta riippumatta. Äidillisellä rakkaudella hän toivottaa tervetulleeksi kaikki; köyhät ja rikkaat, terveet ja sairaat, vauvat ja vanhukset.

Amman aloittamien eri alojen hyväntekeväisyyshankkeiden määrä ja laajuus ovat ainutlaatuisia. Amman perustaman hyväntekeväisyysjärjestön Embracing the World (Syleillen maailmaa) toiminta köyhien, sairaiden, kodittomien ja katastrofien uhrien auttamiseksi on ainutlaatuisen laajaa ja monipuolista.

Esimerkillään ja työllään Amma on muuttanut miljoonien ihmisten elämää ja innoittanut seuraajiaan pyyteettömään auttamistyöhön. Sanomallaan Amma edistää myös uskonnon vapautta, suvaitsevaisuutta ja naisten asemaa. Hän on myös henkinen opettaja, joka opastaa henkisiin harjoituksiin.

Vierailija

Netissä ja uusimmassa The rolling stones lehdessä liikkuu tietoja, että Amma on kohdellut opetuslapsiaan väkivaltaisesti. Ammalla on oma pr-osasto, joka vaatii oppilaita pysymään hiljaa epäkohdista. Hyvä että näistä asioista kirjoitetaan. Monet nuoret ovat jo jääneet kiikkiin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat