Ravintolakasvo Ville Haapasalo: ”Haaveilin georgialaisesta ravintolasta 15 vuotta"

Näyttelijä Ville Haapasalo on Helsingin keskustaan perjantaina avautuvan ravintola Purpurin keulakuva.Lue koko juttu

Kommentit (2)

Afiq

Kivaa höpinää georgialaisesta keittiöstä. Valitettavasti PurPurin "georgialainen" ruoka omalla twistillä, niin kuin he paikan päällä asian ilmaisevat, oli jotain ihan muuta. Suuri pettymys!  Harvoin joutuu toteamaan, että jokseenkin kaikki oli pielessä: ruuat oli "suomalaistettu", annoskoot todella pienet, listan suppeus, käytetyt raaka-aineet; suomalainen Sulguni oli kumia,  suomalaisen tomaatin käyttö on rikos itsessään, hintataso laatuun nähden järkyttävä...etc 

MIelestäni julkkis "omistajana" ja ravintolassa pyörivänä kasvona ei tuo mitään lisäarvoa ravintolakokemukselle, hetkellisen markkinointibuumin joo, mutta lopulta  kääntyy nopeasti itseään vastaan . Tietty, jos haluaa someen yhteiskuvan Villen kanssa, kannattaa mennä PurPuriin, muuta syytä en käynnille näe. 

pitulo1
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

En ole käynyt PurPurissa. Lehdistä olen lukenut sen verran, että pääomistaja on ravintolayhtiö Restamax.  Nähtävästi ravintolaa markkinoidaan Villen julkisuuskuvalla . Mikäli ravintola on asiakkaiden mielestä aidosti pettymys niin ravintolan tulevaisuusnäkymät lienevät huonot.

Jutussa mainittu TV-ohjelma Villen keittiö 30 minuutissa on ainoa kokkausohjelma Tv:ssä, jota seuraan.  Erilainen, hyväntuulinen ja mukaansatempaava ruokaohjelma. Tulee teemalta keskiviikkoisin klo 21.00. Suosittelen.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat