Haaveena Lapin vaellus? Lue eräoppaan neuvot aloittelijalle

Syksy on loistavaa aikaa suunnata Lappiin vaeltamaan. Ilman etukäteisvalmisteluja ja pohjakuntoa tunturiin ei kannata suunnata. Eräopas Johanna Määttä neuvoo, kuinka vaellukselle kannattaa valmistautua.Lue koko juttu

Haaveena Lapin vaellus? Lue eräoppaan neuvot aloittelijalle

Kommentit (7)

Hellu

Ottamatta kantaa sen kummemmin juttuun, mutta miten Iso-Syöte liittyy millään tapaa Lappiin?!

Matkailubisneshän mielellään brändää jokaisen kohteen Jyväskylän pohjois puolelta Lapiksi mikä on mielestäni melko surku hupaisaa.

justiinsa joo

Totta puhut Hellu, Iso-Syöte ei todellakaan liity Lappiin eikä 'vaellus' Iso-Syötteellä vaellukseen Lapin maisemissa.  Joku tolkku brändäämisessäkin tulisi olla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lapinhullu

Kyllä näinkin voi aloittaa patikointiharrastuksen (tai iän/kunnon puolesta nauttia em palveluista). Ja jatkossa voi sitten siirtyä Lapinķin erämaihin, alkuun matkailukeskusten liepeiden erosioituneille "valtatiepoluille" ja suunnistustaidoilla ihan erämaihin (jossa kuitenkin aina muutaman päivämatkan päässä on jokin kiintopiste (valtakunnan raja, tie, isompi joki tms), jos eksyy, eikä osaa palata päivän aloituspisteeseen. Ja mielestäni henkinen kantti/asennoituminen on fysiikan ja varusteiden ohella ratkaisevaa myös! T. Lapinhullu n 20 vuotis kokemuksella, ah!!!3

Rppj589

Niin ja vaikka kunto kestäisi, niin luut ei välttämättä kestä rasitusta kovassa ja kivikkoisessa maastossa pitkässä vaelluksessa.
Nim. Kokemusta omaava

Lappiin

Sirkka 79 Me naiset lehti. Hienoa,upeeta,rohkeaa. Luonto antaa voimia,muttei mikä tahansa luonto.Puhdas,autio,ruuhkaton.Se on parasta lepoa ihmiselle.Liikunta kaupanpäälliseksi. Lapsenlapsetkin saavat rikkaan perinnön. Onnea S 79!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat