Kommentit (6)

Vierailija

Nyt oli kaksi  hyvää matkassa,  Dragon  ja Eskola. Toimittajan tapa kirjoittaa ihastuttava ja haastateltava vasta ihastuttava. Teksti heitteli ruusuja lukijan syliin ja mieleen, kiitos.

Vierailija

Ooh hoh!  Tuo menevä ja miehekäs uutuusmalli.

Täällä maalla rauhallisemmat pelit, vesikelkka odottaa lunta halkohuoneen lipan alla.

Vierailija

Minusta vanhuus on aika hauska juttu,Joka päivä tulee kaikenlaisia hullutuksia.Ihmettelen,missä sitä taas mennään.Kuolema on elämän oven kiinni laittaminen.Sitten ehkä joitakin muistoja jää jälkipolvelle

Vierailija

Mielestäni vanhuutta ei kannata ´märehtiä´.

Se tulee jokaiselle.

Pitää elää nykyisyyttä murehtimatta. Iloita jokaisesta päivästä.

Elämä on.

Vierailija

Vanhuus. Voiko yksi sana kertoa niin paljon. Ei vanhuudesta suurta määrää positiivisia asioita löydy. Toinen vain osaa ottaa vanhuuden just oikealla tavalla, toinen on suohon uppoamaisillaan. Räpiköi täällä sitten hymyssä suin.

Mutta Antti Eskola osaa! Oli ilo lukea viime vuoden syksyllä hänen haastatteluaan. Nyt luin uusiks ja edelleen nyökyttelen myötämielisesti päätäni.

Mutta nytkin, on niin tympeän kankeaa nousta tästä tuolista, heijata kokovartaloaan, ottaa neljä askelta ja ankkavankan askelin jatkaa eteen päin.

Olen ankea ihminen, itselleni yksikseni. Mutta odotas, kun joku astuu ovesta sisään, iloinen nauru ja puhe pulppuaa. Mummut ovat niin mukavia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat