10 vinkkiä: Näin paljon rikastut vuodessa, jos muutat rutiineitasi

Paljonko säästää vuodessa, jos lopettaa tupakoinnin ja kahvilassa istumisen? Tai jos lyhentää suihkuaikaa viiteen minuuttiin? ET selvitti. Lue koko juttu

10 vinkkiä: Näin paljon rikastut vuodessa, jos muutat rutiineitasi

Kommentit (4)

civis

Olisi hauska kuulla, miten rikastuu se, joka ei tupakoi, viipyy suihkussa 3 minuuttia (2 kertaa viikossa kyllä), juo kahvinsa kotona aina, käyttää omaa kassiaan kaupassa ja pitää koneet aina suljettuina virtakytkimestä.  Auton käyttö julkisen liikenteen puuttuessa on kyllä tarpeellista  enkä oikein näe mieltä vaihtaa vähän käytettyä,  hyvin toimivaa autoa kolmen vuoden välein (ehdotuksen mukaan 30 000 km:n jälkeen).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Nähtävästi tämä artikkeli on suunnattu uusavuttomille nuorille, jotka istuskelevat ylihinnoitelluissa latte-kahviloissa päivät pitkät. Ei kai kukaan eläkeläinen kahvittele kahvilassa joka päivä kun on aikaa keittää kahvit kotona. Retkille ja päiväristeilyille keitän kahvit kotona ja kaadan puolen litran termoskannuun, jonka otan mukaan. Siinä säästyy monta euroa. 

Sammuta kattolamppu 4 tunniksi joka päivä? Pitääkö siis joku lamppuja päällä 24 tuntia vuorokaudessa vai miten tämä säästö on laskettu? Normaali ihminen pitää valoja päällä silloin kun on valon tarve. Nytkö sitten pitäisi alkaa istua kynttilän valossa?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat