BumtsiBum ja Kokkisota palaavat ruutuun – mitä telkkariohjelmaa sinä kaipaat eniten?

Marco Bjurström vuonna 2001 BumtsiBum-ohjelman 100. juhlajaksossa.

MTV tiedottaa, että rakastetut televisio-ohjelmat Bumtsibum! ja Kokkisota palaavat keväällä. Vastaa kyselyyn ja kerro, mitä jo loppunutta telkkariohjelmaa sinä ikävöit eniten!Lue koko juttu

BumtsiBum ja Kokkisota palaavat ruutuun – mitä telkkariohjelmaa sinä kaipaat eniten?

Kommentit (5)

80- luvulta haluaisin katsoa uusintana Valehtijoiden klubia nähdäkseni vieläkö sen huumori puree tässä ajassa. Oi nuo mainiot henkilöhahmot ja näyttelijät, eritoten hulvaton Helge Herala eli Heguli.

Tupla tai kuitti

Äänestin juuri ohjelman TUPLA TAI KUITTI  puolesta. Lapsuudessani koko perhe kokoontui jännittämään tämän ohjelman kilpailijoiden puolesta. Ohjelma oli asiallinen ja kilpailijat olivat todella satsanneet aikaa ja tarmoa omaan aihealueensensa.

Nykyään on tämä Haluatko miljonääriksi ohjelma. Minua nyppii siinä eniten, että kilpailemaan pääsevät NOPEIMMAT  osallistujat. Siis että hän, joka on sorminäppärin vastaamaan helppoihin alkukysymyksiin, pääsee jatkoon. Ja kuten monessa ohjelmassa on nähty, tällainen kilpaija ei todellakaan ole yleistiedoiltaan tai älykkyydeltään paras vaihtoehto. En yhtään ihmettele, että kukaan ei ole vielä tienannut miljoonaa. Tuotantoyhtiö on suunnitellut ohjelmaformaatin niin, ettei kukaan voita miljoonaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Bumsibum ja Kokkisota on niin nähty ja mennyttä aikaa. Ihan turhaan laittaa maikkari rahaa näihin ohjelmiin. Kokkiohjelmia on muuteksi ihan liikaa telkkarissa, ei niitä kaikkia kukaan jaksa ja viitsi katsoa. Sama juttu bumsibumin suhteen kun telkassa on Tähdet, tähdet ja Vain Elämää, jotka ovat paljon kiinnostavampia. Tekopirteys ei vaan kiinnosta nykyaikana.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat