Testasimme: Mielensäpahoittajan murusoosi eli jauhelihakastike

Tuomas Kyrö teki keittokirjan keittotaidottomille. Vanha kunnon murusoosi maistuu parhaalta perunoiden ja puolukkasurvoksen kera. Lue koko juttu

Kommentit (2)

Vierailija

Murusoosi tänäpäivänä.

.400 g jauhelihaa

.1 kpl. iso sipuli

.2 "   valkosipulin kynsiä

.1/2 "  punainen paprika

.1 " iso porkkana

. " tomattimursaa purkki

 tai iso purkillinen pyrettä

mustapippuria ja suolaa

hieman hunajaa tai sokeria.

Ota liha lämpiämään. Paista liha ja sipuli.

Pieni paprika ja raasta karkeaksi porkkana.

Valkosipuli vasta loppuvaiheessa,

lisää muut aineet ja hieman vettä tarpeen vaatiessa.

 Lisää hunaja tai sokeri, tarkista maku.

Anna hautua noin tunti, tulee vahvaa ja paksua herkkua.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat