Vierailija

Jotkut esittävät väitteen, että Novus Ordo Seclorum ei tarkoita latinaksi uutta maailmanjärjestystä. Seclorum sanalla on erilaisia merkityksiä; maallinen, maailmallinen, aikakausi ja vuosisata. Novus Ordo Seclorum voidaan kääntää kolmella tavalla; uusi maallinen järjestys, uusi maailman järjestys sekä uusi aikakauden järjestys. Vapaamuurareiden omat lähteet paljastavat meille sen että Novus Ordo Seclorum teksti tarkoittaa selkeästi uutta maailmanjärjestystä, jossa koko maailma on yhden järjestyksen alaisuudessa:

Kirjallinen vapaamuurari vaikuttaja Manly P. Hall Lectures on Ancient Philosophy: “Olemme lähestymässä jalompaa aikakautta, jolloin kansakuntia ei enää ole, jolloin koko maailma on yhden järjestyksen, yhden hallituksen, yhden hallinnollisen järjestön alaisuudessa” (s. 463).

Amerikan dollarin setelissä on kuva pyramidista, jonka huipulla on yksi silmä (kaikki näkevä silmä) ja pyramidin yllä lukee latinaksi 'Annuit Coeptis' sekä pyramidin alapuolella on latinaksi 'Novus Ordo Seclorum'. Annuit Coeptis tarkoittaa julistaen (ilmoittaen) syntymää ja Novus Ordo Seclorum tarkoittaa uusi maailmanjärjestys. Pyramidissa on roomalaisin numeroin luku 1776, joka oli nykyisen illuminaatin perustamisvuosi sekä Amerikan itsenäisyyden julistuksen vuosi. Vapaamuurarit laittoivat tunnuksensa Amerikan dollariin, joka viestittää symbolin kautta sanoman ja suunnitelman.

Pyramidi on pakanallinen epäjumalan palveluksen symboli. Amerikan dollarissa pyramidin huippukivi ei ole vielä tullut asetettua paikoillensa, vaan on irti pyramidista. Kun huippukivi ei ole vielä asetettu paikoillensa, niin suunnitelma ei ole vielä toteutunut, mutta kun huippukivi asettuu paikallensa, niin silloin suunnitelma alkaa täyttymään.

Mikä on tuo suunnitelma? Dollarissa oleva sanoma on uuden maailmanjärjestyksen syntymän julistamisesta, joka tapahtuu silloin kun huippukivi tippuu alas, eli kun huippukivi, jossa on kaikki näkevä silmä asettuu pyramidin huipulle, niin silloin uusi maailmanjärjestys syntyy. Tämä voi tarkoittaa sitä, että kun Amerikan dollari otetaan pois käytöstä, niin silloin uusi maailmanjärjestys on astumassa tai astunut esille. Tämä voi olla merkki siitä, että silloin maailman hallitukset ovat yhdistymässä tai yhdistyneet sekä uskonto ja raha, eli taloussysteemi on tullut yhdeksi, niin että koko maailma on lopulta antikristuksen uuden maailmanjärjestyksen hallinnassa.

On päivänselvää, että vapaamuurareiden symboli Amerikan dollarissa tarkoittaa sitä, että valuutalla on iso merkitys uudessa maailmanjärjestyksessä, jossa koko maailma koitetaan saada yhden valuutan alaisuuteen.

Vapaamuurarien merkki ja koodi on siis näkyvillä kaikille "valaistuneille" vapaamuurareille, jotka tietävät milloin uuden maailmanjärjestyksen on aika nousta esille, jota varten he ovat tehneet työtä jo muutaman vuosisadan ajan. Uskon että Bilderberg-ryhmä sekä trilaterilaaninen komissio ovat myös työkaluja tämän uuden maailmanjärjestyksen aikaansaamiseksi.

Bilderbergin-ryhmän kokoukset ovat salaisia, eli niistä ei kerrota ulkopuolisille, vaan käsittelyssä olleet asiat jäävät vain kokouksiin osallistuneiden tietoon. On päivän selvää, että Bilderberg-ryhmä ajaa antikristillisiä arvoja, ollen salaseura, joka kutsuu erittäin vaikutusvaltaisia ihmisiä kokouksiinsa, joiden joukossa on myös vapaamuurareita. Bilderbergin-ryhmän kokouksiin kutsutaan yleensä vain talouselämän, median ja politiikan edustajia. Tällä tavoin salaisesti on helppoa ajaa ihmiskunta kohti uutta maailmanjärjestystä, koska tulee saada globaali valuutta, niin sen tähden näihin kokouksiin kutsutaan talouselämän merkittäviä johtajia eri maista.

Merkittävää on myös se että moni Bilderberg-ryhmän kokouksiin osallistunut henkilö alkaa julkisesti puhumaan uudesta maailmanjärjestyksestä. Vapaamuurareiden päämäärä uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmasta on täyttä totta ja näkyvissä, jos on vain halua ja uskallusta nähdä tämä tosiasia.

Tekstin lähde; http://koti.phnet.fi/petripaavola/vapaamuurarit.html

Kommentit (4)

Kiitos Anonyymi 25.06.2012 09:08! Silmäni aukenivat totuuden valoon.

Tekstin lähde; http://koti.phnet.fi/petripaavola/vapaamuurarit.html toivat uskoa epäuskooni. Ajattelin ennen, että Jumala on hyljännyt minut. Nyt uskon, että minulla on oikeus omaan uskooni ja Jumalaani.

En enää moiti vapaamuurareita, maailmantalouden kapitalisteja, kiihkouskovaisia, maailmasta luopuvia buddisteja. Hyväksyn muidenkin yhteiskunnallisten ajattelijoiden, mikä se oli Marx, maailmanvallankumouksen, ja sen toisen, Hitler (?) maailmanvallankumouksen yrityksen. Rumaa jälkeä syntyi, mutta niin on syntynyt kristinuskostakin.

Petri Paavola paljastaa totuuden kauan tunnetuista vapaamuurareista, vaikka ei pystykään heitä estämään. Se on arvokas teko omassa sarjassaan, omassa lajissaan. Maailmanlopun ennustajiakin on ollut pitkään. Yksikään ei ole ollut väärässä. Yleisen käsityksen mukaan kaikki päättyy aikanaan. Alan valmistella lähtöäni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Salaliittoteorioita, ihQ ihanaa ;D

Epäilen että Roope Ankka
ja Kroisos Pennonen sekä Hannu Hanhi kuuluvat myös siihen?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat