nytkiukuttaa

Onko se murrosiässä?
Iltasanomat uutisoi vapaudenriistosta ja törkeästä pahoinpitelystä, jonka ovat tehneet urheilijanuoretmiehet. 13-14v.
Uimaseuraan kuuluva jengi oli sulkenut 2 samaan seuraan kuuluvaa tyttöä uimahallissa suljettuun tilaan ja ilakoinut heittelemällä pidempään jääkylmää vettä päälle minkä jälkeen oli polttanut toiselle tytöistä 2. asteen palovamman.
Paikallinen lehti julkaisee törkeän pahoinpitelyn ja vapaudenriiston ilmoituksella, että uimahallissa venttiilit reistailevat. Poliisin mielestä rikosta ei ole tapahtunut. Myöskään uimaseura ei erottanut nuoria, ennen kuin media kohisi, minkä jälkeen yksi oli eronnut ja liittynyt toiseen seuraan ja uimassa viikon päästä.
Tytön ura lopussa ja kaula, niska, selkä palanut.
Oulussa poliisi sumutti tyttömopoilijaa.
Poikien pelaaminen käytännössä kustannetaan verorahoilla, miljardeilla, koska hallit ja kentät tehdään verorahoilla, mutta tyttöjen enemmän suosimat harrastukset maksetaan itse.

Poliisi juoksentelee pellejen perässä , mutta törkeä pahoinpitely ei ole rikos, kun sen tekevät urheilijamiehet. Kaiken hyvittää whatsap-viesti?

Myös esim 10 vuotta kestävä henkinen pahoinpitely, jossa tahallisesti metelöidään, vaikka on tiedossa, että kotiin kuuluu muutaman metrin päästä ajotieltä joukkuepelin ääni karjuminen, ölinä, kirkuminen, ei merkitse mitään, vaan jos tätä yrittää rajoittaa, poikavaltaiset perheet saavat muitakin tahalliseen vainoamiseen, joka vie myös alaikäisten perheen lasten terveyden.

Lukioluokassa on lähes 50 oppilasta, jättilukiossa, ja kunta ei panosta sentilläkään valtionosuuden päälle, mutta hiljaisuudessa väkisin tehdyin sopimuksin sama kunta rahoittaa yksityistä urheiluhallia kymmenillä miljoonilla ja lisäksi takaa käyttöasteen peliseuroille. Pääosa käyttäjistä miehiä. Lukion rahoittamattomuutta perustelee yksittäinen päättäjä sillä, että kun siellä on ehkä tyttöjä enemmän. Miksiköhän.
Iltalehtien uutisista selviää, että vapaudenriisto jatkuu aikuisena. vain sattumalta toisen rikoksen yhteydessä tulee ilmi, että mies on pahoinpidellyt vakavasti vuosia puolisoaan, viimeinen teko parvekkeelle alasti sitominen.

Poliisi on sovinistinen, kuten oikeuslaitoskin. Olemme valovuosien päässä tasa-arvosta. Olisiko aika nyt että vauvaiän ohittaneet pojat keittiöön ja kodin siivoukseen harrastukset seis?

Kommentit (4)

Vierailija

Taitaapi meidänkin kulttuuria vaivata poikalapsien nostaminen kuninkuuteen perheissä, ei vain islaminuskoisilla.

Tytöille ja pojille tehdään vieläkin sukupuoliero selväksi, tienä naiseuteen ja miehuuteen, kun pitäisi kasvattaa tasa-arvoiseen ihmisyyteen.  

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ei pidä yleistää, ei kaikki ihmiset Suomessa elä Iltalehden otsikoiden tavalla. Enin osa väestämme on ihan normaaleja miehiä ja naisia, tyttöjä ja poikia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat