Kommentit (4)

Jouluradiofani

Marzu kirjoitti:
Kuuntelen taajuutta 102 Helsingissä. Äsken , noin 15.05 ohjelmaan soitti huittislainen mies, jolle rahvaanomainen miesjuontaja alkoi kuvailla vaipanvaihtojaan kotonaan käyttäen termejä paska ja perse (vauvan) sekä omia oksennusrefleksejään. Minulle edellinen ei aiheuttanut joulumieltä vaan vastenmielisyyttä ohjelmaa kohtaan. Toki suljin radion, mutta ihmettelen silti linjaa ja kielenkäyttöä.

Hei vain. Jouluradio (se aito ja alkuperäinen) ei ole ollenkaan juonnettu kanava. Siellä soi vain puhdas joulumusiikki. Siksi siellä ei ole rahvaanomaisia eikä hiukan fiksumpia juontajia tai kaupallisia mainoksiakaan.

Ohjelmaan ei myöskään voi soittaa, mutta esimerkiksi musiikkitoivomuksia voi jättää nettisivun kautta: www.jouluradio.fi. Tuolta löytyy monta nettiradiokanavaa erilaisen joulumusiikin ystäville - klassisen, rouhean ja vaikka lasten joulumusiikin esimerkiksi.

Olet varmasti eksynyt jollekin viereiselle kanavalle, tai naapurikanava on jotenkin ”vuotanut läpi”. Jouluradiolla on myös kopioijia, jotka tekevät ohjelmaa vain hiukan muunnetulla nimellä ihmisten hämäämiseksi.

Suosittelen, että kokeilet uudelleen. Hyvä joulumieli on taattu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Millä taajuudella tämä kuuluu meri-lapissa eli Kemi-Tornio alueella? Radio ei kanavaa löydä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat