Vierailija

Edellisessä luvussa puhuttiin yhteydestä ufoihin ja humanoideihin. Puhuttiin siitä, miten jotkut henkilöt uskovat nähneensä näitä avaruusaluksia ja myös olleensa yhteydessä niiden haltijoihin. Toiset heistä uskovat vieläpä saaneensa näiltä olennoilta erityisiä sanomia välitettäväksi ihmiskunnalle - sanomia, jotka yleensä kuitenkin ovat melko tavanomaisia.
Kun on kyseessä spiritismi ja yhteys rajan taakse, on siinäkin kyse vähän samanlaisesta asiasta. Spiritismissäkin uskotaan lähipiirissä, aivan ympärillämme, olevan muutakin kuin vain pelkkää ilmaa; eli vainajien henkiä, joihin voidaan olla yhteydessä vastaanottaen niiltä sanomia ja myös toimittaen niitä heille.
Monet arvelevatkin olleensa yhteydessä sukulaisiinsa ja lähiomaisiinsa, saaden viestejä heiltä. Toiset taas uskovat olleensa yhteydessä tunnettuihin poismenneisiin julkisuuden henkilöihin kuten Napoleoniin, Picassoon, Carl Jungiin, faaraoihin, kuninkaisiin tai jopa Uudessa testamentissa mainittuihin henkilöihin. Huippuna voitaneen pitää edesmennyttä tunnettua meediota, Arthur Fordia, jonka väitetään olleen rajan taakse yhteydessä noin 8000 poismenneesen henkilöön.
Mutta onko mahdollista, että tässä niinkuin ufoilmiössä, on kyse vain petoksesta? Monet näiden asioiden kanssa tekemisissä olevat ihmiset eivät ota huomioon tätä mahdollisuutta, mutta ehkä se on suuri virhe heidän kohdallaan.
Katsommekin tätä asiaa tulevilla riveillä lähinnä siltä kannalta, että on henkimaailma, joka yrittää saattaa ihmisiä eroon Jumalasta ja eksyttää heitä. Katsomme sitä mm. seuraavien seikkojen valossa:

- On henkimaailma
- Miksi tarvitaan meedio?
- Käytännön havaintoja
- Mitä Raamattu sanoo kuolleiden olinpaikoista?
- "Yhteydessä vain hyviin henkiin"
- Mistä kummitusilmiöt johtuvat?

Tekstin lähde; http://www.jariiivanainen.net/yhteysrajantaakse.html

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat