Eila, 91, menee ensi kertaa naimisiin: "Hemmi hellii minua joka päivä"

Eila Kaupin elämään on mahtunut monta rakkautta, mutta rouvassäätyyn hän astuu vasta nyt. Hemmi-sulhanen, myös 91,  kiilasi hellittelytaidoillaan ohi muista vierelle pyrkineistä. Siksi Yli-Iissä on viikonloppuna mahtihäät.Lue koko juttu

Eila, 91, menee ensi kertaa naimisiin: "Hemmi hellii minua joka päivä"

Kommentit (9)

Vierailija

Mikähän meitä nuoria vaivaa kun ei millään löydetä kumppania, jos noin iäkkäätkin löytävät...?

Vierailija

Ihaan, että ovat löytäneet toisensa. Kiva viettää vanhuudenpäiviä yhdessä. Vaikka ovatkin kuin ikinuoret

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Huuma ei ole hyväksi

Hienoa, että näinkin korkealla iällä löytää rakkauden. Rakkauden hurma on ihanaa ja se vie mennessään. Mutta miksi naimisiin? Onko otettu huomioon toisen mahdollinen kuolema vuosien saatossa?

Artikkelissa ei kerrota laisinkaan, onko kummallakaan lapsia. Hemmi on ollut aiemmin naimisissa. Miten käy Eilalle jos Hemmi kuolee?  Jos silloin Eila asuu pariskunnan yhteisessä asunnossa, Hemmin lapset perivät asunnosta puolet jne. Onko tehty avioehto? Onko tehty testamentti?

Vanhallakaan iällä ei kannata heittäytyä tolkuttomaksi rakkauden huumassa. Toivottavasti Eila ja Hemmi ovat ottaneet kaiken mahdollisen huomioon ennen aviolitton solmimista....?

Vierailija

> Onko otettu huomioon toisen mahdollinen kuolema vuosien saatossa?

Niin, no, kuolema lienee tuossa tapauksessa mieluummin lähempänä kuin kauempana. Kummankin osalta.

90% suomalaisista lienee jo kuollut ennen kuin saavuttavat edes tuota ikää.

Mutta ahne perillinenkö se saataviaan siinä miettii. Omalla työllään ihmiset ovat asuntonsa ja omaisuutensa hankkineet. Tee sinä samoin.

  MaijaPertti

p.s. Laki turvaa hyvin lesken asemaa, mutta ei jätä puille paljaille perillisiäkään. Jollei perittävä niin tahdo. Ja verottaja muistaa ottaa oman osuutensa. Ole iloinen siitä perinnöstä, minkä saat. Jos sinulla tulee olemaan 91-vuotias äitipuoli, ei hän niitä isäsi rahoja ehdi eläesssään hassaamaan. Ja lesken kuoltua perivät myös ensiksi kuolleen jälkeläiset ja sinä olet silloin jaolla. Ainahan voi riitauttaa perintönsä ja lahjoittaa omaisuutensa lakimiehille.

Vierailija

Aina kannattaa tehdä avioehto.-Isäni avioitui  vanhemmalla iällä uudelleen ja avioehtoa hän ei tehnyt. Isäni kuoli kuuden avioliittovuoden jälkeen ja leski sai huomattavan perinnön.

Vierailija

He onnelliset kuin muutkaan eivät  tarvitse kadekatkereitten neuvoja avioehdoista eikä muustakaan. Onnea vaan!

Vierailija

Mitähän tuohon sanoisi  ettei pahoita kenenkään mieltä. Uhkarohkea yritys vai onnellinen naimakauppa?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat