Rucolan säilytys

Käytän ruoanlaitossa paljon tuoretta villirucolaa, mutta italialaiset muovipurkkiin pakatut rucolat pilaantuvat muutamassa päivässä. Onko mitään keinoa pidentää rucolan säilyvyyttä, jotta en aina joutuisi heittämään loppuja roskakoriin?Lue koko juttu

Kommentit (4)

Miten sitä ruukkurucolaa sitten pitäisi säilyttää? Huoneenlämmössä vai jääkaapissa? Kastellen vai ei ja jos, niin mitenkä paljon? Pimeässä vai valoisassa? Alkuperäisessä purkissaan vai muualla?

Vierailija

Jos mahdollista, istuta rucola kukkapinkkiin. Itselläni on talvehtinutkin ja nyt meinaa valloittaa koko penkin. Maku on kyllä voimakkaampi. Ajattelin tehdä pakasteesen pestoa.

Vierailija

Kaikki salaatit, rucola mukaan lukien , myös persilja, tilli ja vihannekset kannattaa säilyttää jääkaapissa vihanneslokerossa niin, että laittaa muovipussiin yhden tai kaksi arkkia talouspaperia, joka imee kosteuden pois.  Näin tehden salaatit ja vihannekset ovat käyttökelpoisia ainakin viikon ostamispäivästä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat