Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Huomiseksi kaavaillut ukkoset saattavat iskeä Suomeen jo tänään iltapäivällä.
Huomiseksi ennustetut ukkoset saattavat iskeä Suomeen jo tänään iltapäivällä, kertoo Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Tuula Kainulainen.

Vettä ja ukkoskuuroja saadaan tänään lähinnä Varsinais-Suomessa, läntisessä Satakunnassa, Pohjanmaalla ja osissa Pirkanmaata. Myös osissa Pohjois-Suomea sataa ja ukkostaa.

Jo aamun aikana Lounais-Suomeen on saapunut saderintama, joka kuitenkin oli heikentynyt merialueiden päällä. Myös Etelä-Lapissa on aamun aikana satanut. Sateiden odotetaan kuitenkin yltyvän päivän aikana. Kainulaisen mukaan paikoitellen voi kehittyä voimakkaitakin kuuropilviä, mutta niiden liikkeitä on vielä mahdotonta ennustaa.

Ilmatieteen laitos on varoittanut rankkasateesta osissa Suomea. Ukkosrintaman kohdalla vettä voi sataa jopa 20 millimetriä tunnissa. Illan ja yön kuluessa ukkosrintamat siirtyvät itään päin Uudellemaalle ja Pohjois-Pohjanmaalle.

Varmisukaa kovaan myräkkään, trietokoneet samuksiin kun jytinä alkaa, ovat herkkiä laitteita särkymään ukonilmalla

T: metronomoloogi!

Kommentit (5)

Voi ei rankkasateita.. minun kauniit kukkani lakoontuu, ihan on räjähdysmäinen tunnelma ulkona, mitähän tästä seuraa.

Onhan rankkasateisiin ja ukkosiin totuttu, niitähän on joka kesä ollut. No hyvä että puheenaihetta riittää. Jos säät ei vaihtelisi niin mistä sitä puhetta keksittäis. Ei tiiä vaikk pyhänä Turo ja Turkka myrskyäis. Siit sais taas lissää puhuttavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

Voi ei rankkasateita.. minun kauniit kukkani lakoontuu, ihan on räjähdysmäinen tunnelma ulkona, mitähän tästä seuraa.

Entäpä ihmisten viljapellot jotka lakoontuu on siinäkin vahinkoo!

eilen oli ukkosta ja sateita, vaan tänään näyttäisi aukeavan kirkas aurinkoinen aamu. Hyvää huomenta - ukkosella tai ei!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat