Ruokakirjailija Mysi Lahtinen on todellinen jouluihminen: "Jos kinkku on laiha, lisään siihen rasvaa"

Koko perhe himoitsee rullasylttyä, jota Mysi on keittänyt kalakattilassa 3-5 tuntia. – Sylttyä käydään veistelemässä pitkin joulua. Siivu tummalle leivälle ja päälle sinappia.

Lanttulaatikko, rullasyltty, koko perhe ja kiireetön tunnelma. Niistä on hyvä joulu tehty, kertoi rakastettu ruokakirjailija Mysi Lahtinen tässä ET-lehden jutussa vuonna 2011. Lue koko juttu

Kommentit (2)

leppäkerttu

Mysi on vaan ihana.  Kotoista ja turvallista resptien tarinaa.  Näiden mukaan saa taas kerran iki-ihanan Joulun ruokatunnelman aikaan.

Vierailija

Olen samaa mieltä. Mysin kertomukset ja ruokaohjeet ovat ihan parhaita. Keräsin hänen juttujaan monta vuotta Hesarin kuukausiliitteestä. Sitten tuli monen vuoden tauko ja alkoi taas tänä vuonna kirjoitella ohjeitaan sinne. Viimeisimmässä kuukausiliitteessä kirjoitti, että se on viimeinen juttu. Apua! Hesarin kk-liite ei ole mitään ilman Mysiä! Minua eivät kiinnosta nykytrendit ja muka hienostuneet ruokaohjeet, joissa on mitä kummallisempia ainesosia.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat