Ruokakirjailija Mysi Lahtinen on todellinen jouluihminen: "Jos kinkku on laiha, lisään siihen rasvaa"

klo 19:02 | 17.12.2016
Lanttulaatikko, rullasyltty, koko perhe ja kiireetön tunnelma. Niistä on hyvä joulu tehty, kertoi rakastettu ruokakirjailija Mysi Lahtinen tässä ET-lehden jutussa vuonna 2011. Lue koko juttu
Mysi on vaan ihana. Kotoista ja turvallista resptien tarinaa. Näiden mukaan saa taas kerran iki-ihanan Joulun ruokatunnelman aikaan.
Olen samaa mieltä. Mysin kertomukset ja ruokaohjeet ovat ihan parhaita. Keräsin hänen juttujaan monta vuotta Hesarin kuukausiliitteestä. Sitten tuli monen vuoden tauko ja alkoi taas tänä vuonna kirjoitella ohjeitaan sinne. Viimeisimmässä kuukausiliitteessä kirjoitti, että se on viimeinen juttu. Apua! Hesarin kk-liite ei ole mitään ilman Mysiä! Minua eivät kiinnosta nykytrendit ja muka hienostuneet ruokaohjeet, joissa on mitä kummallisempia ainesosia.