Seuraa 

Uusimmassa et-lehdessä (nro 11) esittelemme kolmen henkilön kesäparatiisit Helsingissä.

Unto vierailee aina Kaivopuiston rannassa, Agneta nauttii kesäelämästä Esplanadilla ja Matti viihtyy poikansa kanssa vanhalla lippakioskilla.

Minne sinä palaat aina uudestaan? Tunnetko kaupunkisi parhaat paikat vai viihdytkö paremmin kesäisen pellon reunalla tai järvenselällä?

Kerro omasta kesäparatiisistasi!

Kommentit (5)

Minä viihdyn ihan kotona: hoidan puutarhaa, käyn aamulla torilla, kutsun ystäviä kylään. Tosin jokin kaupunkiloma keran kesässä pitää tehdä, tänä vuonna menen Tukholmaan päiväksi.

Rivitaloluukkuni on kesä-, syys-, talvi- ja kevätparatiisini. Muuta mahdollisuutta kun ei ole. Ei ole rahaa matkustaa eikä yksin se edes huvita. Kun ei kuulu joukkoon, ei kuulu joukkoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minun mansikkapaikka on puutarha mökki.Nyt kun en kykene pitkiä matkoja käveleen joutuu tyttö viedä.Ennen reppu selässä jossa oli päivän ruoka koirankanssa käveltiin pitkin metsiä.n5km .perille päästyä kierrettiin tontti ,kukat tuli tarkistettua ja koiralla omat jutut,irti kun pääsi juoksi rinkiää ja nauro.Sitten kun tuli mansikka aika otin mansikan suuhun,ei kaikkia koska tiesin jotta lapsenlapset tulee se on tarkkaa jotta jokainen saa Siellä ei ole kasvimaata ,vaan muutama taimi.saunan lämmitys .tänäkesänä nuoriso tulee illalla joten ensimmäiset saunoo joskus yöllä ,nukkumaan n2. 00.siellä istutaan terassilla joku paistaa saunassa makkaraa.Välillä ei ketään käy pitkään aikaa ja tuntuu tosi kurjalta,silloin muistan tosi yksinäisiä.monesta luovuin kun mökin ostin .Nyt nauti eläkepäivistä.

Lainaus:

Minun (helsinkiläinen) yksi mansikkapaikkani on Kauppatorilla poikien kahvila. Pahvimukillinen mustaa kahvia ja kaksi lihistä aamuauringossa lokkien paskoja väistellessä on juhlaa. Puolen päivän aikaan närästää niin pirusti, että se vaikuttaa lounaspaikan valintaan. Pari kaljaa menee kyllä ennen kuin on pakko käydä Havis Amandan vieressä sijaitsevassa Kauppatorin Apteekissa, joka on monille tuttu jo 40-luvulta Korppi-apteekkina. Farmaseutti suosittelee pitkävaikutteista Somac controlia, kun tarkoitus on siirtyä iltapäiväksi toiseen mansikkapaikkaani Kappeliin.

Näin kesällä ehdoton ykköspaikka on meri. Lämmintä, tyyntä, auringon nousu. Kuten ylläolevassa
kuvassa.
Vielä pluspisteita antaa, jos Ahti on antelias. Muutama kuha tai isoja ahvenia, ne krrunaa päivän.
Tosin tämä kesä on ollut kylmää ja tuulista, mutta onneksi niitä mansikkapäiviäkin on
muutama mahtunut.

Nyt on oikeasti mansikka-aika. Ensiviikolla laatikko tai kaksi pakkaseen.

Hyvää jatkoa mansikoilla tai ilman.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat