Vierailija

SUURI PROFEETALLINEN VUOSI
VUOSI 2017 PROFETIASSA

Esitän ajatukseni taas niin tarkasti kuin uskallan, mutta arviointi siitä jää myöhemmäksi. Pitää tajuta, että tapahtumien tietäminen olisi mahtavaa ennaltatietämistä. Ja kun minä liitän niihin vielä ajankohdan, erehtymisen mahdollisuus varsinkin niissä on suuri. Jos tapahtumat tiedetään, se riittää ennaltatietämisen toteen näytetyksi, ajankohdat ovat vain maustetta sopassa.

Jo monena vuotena on ennustettu Putinin putoamista ja Gorban paluuta. Niitä vaan ei ole tapahtunut. Vanhatkin ennustukset ovat erinomaisia, jos Putin putoaa ja Gorba palaa valtaan vuonna 2017.

Yltiöpäinen ennustukseni on, että Putin putoaa jo vuoden 2017 alussa. Gorban valtaan tulo olisi selvä 11. 3. 2017 eli ns. pääsiäisenä kuten jo "Gorba tulee takaisin" kirjoituksessani heti Gorban poistuttua vallasta kirjoitin "pääsiäisenä".

Jo aikaisemmin kirjoitin, että 11. 9. 2017 Gorba alkaa hioa rauhaa Lähi-Itään. Rauha valmistuisi tammikuun 15. 2018, ja seurakunnan lähtö yläilmoihin toteutuisi noin 25. 1. 2018.

Tässä pääennustukseni tulevaksi vuodeksi. Sivuprofetiana on uuden juutalaistemppelin mahdollinen rakentaminen, mutta kuten olen sanonut, tulkintamme kannalta se ei ole välttämätöntä vaan Antikristus voi viedä kuvansa palvottavaksi Kristuksen taivaseen astumisen kirkkoon Jerusalemin ylimmällä paikalla.

Tässä taas ihmeteltävää kerrakseen. Vuodessa 2017 on varmaa, että se on suuri profeetallinen vuosi niinkuin profetiassa tapahtuu 50 vuoden välein 1917, 1967 ja 2017. Merkittävää tapahtuu ja edellä esitin mitä nyt odotamme tapahtuvaksi. Siinä sivussa tulisi myös sanomani suuri hysteerinen herätys ja rynnistys näille sivuille. Kiitos!

Harri Veijonen 22. 12. 2016 http://wwnet.fi/users/veijone/

Kommentit (4)

Vierailija

Et taida olla tästä maailmasta? Kokeile ennustaa myös Kekkoosen paluuta. Kun oikein uskoo ja toivoo...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

KAKSI MAHDOTONTA PROFETIASARJAA KOHTAAVAT LÄHI-IDÄN "RAUHASSA"

Lopun ajalle oli Raamatussa kaksi mahdotonta profetiasarjaa: Tuleva juutalaisvaltio ja viimeinen petovaltio. Nämä sarjat ovat nyt lähes loppuunsa asti toteutuneet. Loppu voidaan sanoa tulevaksi, kun sarjat kohtaavat Jerusalemia koskevassa "rauhassa". Petovaltion puolelta "rauhan" vahvistaa suuri Antikristus ja Israelin puolelta "peresmäinen" edustaja, jota on sanottu mm. Ilmestyskirjan vääräksi profeetaksi.

Todellisuudessa tämän kohtaamisen jälkeen kohta tapahtuu seurakunnan ylösotto, mutta sarja jatkuu sillä, että Antikristus rikkoo rauhan ja hyökkää Jerusalemiin, josta juutalaiset ajetaan pois ja kolmannes juutalaisista tapetaan. Sarja päättyy vasta sitten kun Herra surmaa Antikristuksen ja väärä profeettakin heitetään tuliseen järveen. HV

Ennustan Pöhkö pääminiteri eroaa viimeinkin, tai se erotetaan muutoin, Soinista tehdään pääministeri ja Paavo Väyrysestä ulkoministeri Berner poljetaan suohon ja sitä rataa.

Oma maa mansikka muu maa musikka.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat