Toimittaja esitti muistisairasta kaupungilla – "Täällä ei puututa toisten hätään"

ET-lehden toimittaja jalkautui Helsingin keskustaan ja esitti muistisairasta. Muutamat ohikulkijat pysähtyivät auttamaan, vielä useampi kulki ohi. Tämä artikkeli on julkaistu alun perin ET-lehdessä vuonna 2014. Lue koko juttu

Toimittaja esitti muistisairasta kaupungilla – "Täällä ei puututa toisten hätään"

Kommentit (2)

Anneli Koivunen - Arvokas Vanh...

Jutussa lukee
"ET-lehden toimittaja jalkautui Helsingin keskustaan ja esitti muistisairasta. Muutamat ohikulkijat pysähtyivät auttamaan, vielä useampi kulki ohi. Tämä artikkeli on julkaistu alun perin ET-lehdessä vuonna 2014. "
Ajankohtainen edelleenkin, me emme pysähdy ja välitä läheisistämme. 
Pysähdy edes sen verran että käy allekirjoittamassa adressimme, jolla pyritään saamaan vanhustenhoitoon muutosta aikaiseksi. Toivotaan että kaikki allekirjoittaisivat adressimme. 20.000 allekirjoitusta, niin viemme adressin ammattilaisten kanssa Hallituksellemme ja Eduskunnalle, jotta saamme aikaan kunnon keskustelun siitä, mitä pitää tehdä, jotta vanhustenhoito saadaan toimimaan. Lukekaa mitä olemme adressiin kirjoittaneet ja mihin haluamme, että päättäjät ottavat kantaa...
Yli puoluerajojen ja tavallisten ihmisten sekä hoitajien, että omaishoitajien tekemänä osoitteessa;
Suomeksi; http://www.adressit.com/arvokas_vanhuus_kaikille
På Svenska; http://www.skrivunder.com/arvokas_vanhuus_kaikille

Vierailija

 Ihmisen tulisi myös nuoressa aikuisiässä  miettiä tapaansa elää, onko tyylinsä ja asenteensa positiivuinen ja elämää kunnioittava ja terveyttään arvostava. . Niin, että sitten joskus vanhana ei joutuisi yhteiskunnan varoin, eli muiden veronmaksajien varoin hoidattamaan elämäntavallaan hankkimaansa vajavuutta tai sairautta.

Kun olen huomannut, että mitä huionompaa elämäntapaa ja haittoja ihminen on käyttänyt elämänsä nautiskeluun, sitä paremmin ja monipuolisemmin yhteiskunta häntä palkitsee terveydenhoidolla, kuntoutuksilla ja muilla sosiaalisilla helpotuksilla. Kun taas moraalinen terve ihminen joka on aina huolehtinut muista ja itsestään, joutuu noista osattomana tulemaan toimeen. Minusta on kieroa pahasta vielä palkita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat