Pitkäaikaistyöttömien arki: Epäreilua pompottelua, mutta toivonkipinä elää

Terveys- ja toimeentulohuolia, asunnottomuutta, luukulta toiselle pompottelua, mutta myös uutta työtä. Pitkäaikaistyöttömät kertoivat elämästään ET-lehdelle.Lue koko juttu

Pitkäaikaistyöttömien arki: Epäreilua pompottelua, mutta toivonkipinä elää

Kommentit (2)

Valheita kertova hallitus

Hallitus pitää tahallaan työttömyyttä korkealla jotta heillä on ne työttömät ihmiset syyllisinä etteivät hallitusherrat halua hoitaa hommiaan. Työttömiä ja vanhuksia, lapsia ym on niin helppo syyllistää kun poliitikot eivät osaa työtään.Työttömyyttä pidetään sen takia yllä, jotta saadaan suomeen halpatyövoimaa, ilmaistyövoimaa jotta herrat vivat elää leveästi. valhtelemalla suomen tilan. Suomi ei ole käyhä maa, mutta valheilla siitä on semmoinen tehty, jotta rahat  saa ujutettua herrojen omiin sijoituksiin. Olemmehan sen nähneet miten paljon he vetävät välistä.

Suomen herrojen palkat maksaa, työttömät, sairaat, vanhukset,opiskelijat, lapset, veteraanit... heille uskotellaan muuta mitä tosiasiassa on. Mitenmuuten kaikenmaailman roskaan sitä rahaa riittää, mutta ei sinne mihin sitä tarvii? En usko heidän juttujaan , valhteita kaikki.

Vierailija

Nykyinen pol järjestelmä ei toimi. Jaetaan rahaa sukulaisille ja globaalien firmojen johtajille.

Ja laumailmiöön perustuu varmaan koko yhteiskuntajärjestelmä.
Osa ihmisistä äänestää niitä joiden tietää tai luulee muidenkin äänestävän niin saa harhaisesti kuvitella olevansa voittajien puolella kun on äänestänyt enemmistön kannan mukaisesti.
Mitä siitä jos napajäätiköt sulavat saaden aikaan lisää pakolaisia, mitäpä mehiläisten kuolemista joka tietää ruoan loppumista, mitä muovin mikrohiukkaset lääkejäämät pienhiukkaset jne vatsan pohjalla haittaavat.

Valituksi tulleelle tärkeintä on tulla valmiiksi uudestaan joten rikkaat ja vallanhaluiset sanelevat päätökset poliitikoille, joilla ei muutenkaan ole ei selkörankaa tai ylipäänsä aivokapasiteettia päättää asioista joista päättävöt. Siksi he tekevät kuten ne haluavat joilla on valta ja raha. Ja sama kähmintä ja korruptio ja nepotismi ja hyvävelikerhoilu jatkuu.

Mitäpä jos valittaisiin suoraan päättämään ne jotka ovat eniten asiaa tutkineet ilman äänestyksiä tai valitaan vastaavasti vähiten ääniä saaneet puolueet. Sillä logiikalla et he ovat vähiten korruptoituneet, vähiten ottaneet rahaa vastaan koska eivät saaneet äänivyöryjä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat