Vierailija

SDP haluaa jatkaa eläkeläisten elämän kurjistamista ja tyrmäsi eläkealoitteen, jatken JOKA KUUKAUSI eläkkeiden leikkausta Antti Rinteen johdolla.

Kommentit (3)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
SDP haluaa jatkaa eläkeläisten elämän kurjistamista ja tyrmäsi eläkealoitteen, jatken JOKA KUUKAUSI eläkkeiden leikkausta Antti Rinteen johdolla.

Ja eläkeläiset tappavat itsensä aina vain useammin!

En voi käsittää Suomen eläkeläisten kohtelua!

He ovat tehneet työn kunniakkaasti!

Kyllä mutta voivatko he kuolla kunniakkaasti?

Ei voi, koska päättäjät ovat riistäneet rahapolitiikalla heidän kunniansa, tehneet mahdottomaksi ihmisarvoisen elämän. Ihminen kärsii tavattomasti jo siitä kun hän vanhenee ja keho rappeutuu.

Eikö sitä voisi eläkkeissä ottaa huomioon, koska sairas tai terveyskuluja tulee runsaasti enemmän kuin työikäisenä. Ja normaaliin elämiseen jää kovin vähän.

Vierailija

SDP:n Kimmo Kiljunen teki hienon kansalaisaloitteen tästä eläkeasiasta. Kävin minäkin sen allekirjoittamassa. SDP on nykyään oppositiossa, joten ei voi vaikuttaa nykyhallituksen päätöksiin. Toisaalta Rinne on antanut ymmärtää, että jos pääsee hallitusvastuuseen seuraavissa eduskuntavaaleissa niin SDP ei ole kansalaisaloitteen puolesta.

Nähdäkseni suurin ongelma on, ettei mikään vallan kahvassa olevista puolueista aja eläkeläisten asioita. Oppositiosta on helppo huudella mutta kun päästään hallitukseen niin mikään ei muutu ja lupaukset unohdetaan.

En äänestä SDP:tä kuntavaaleissa . Ääntäni eivät myöskään saa kokoomus eikä keskusta viherpiipertäjistä ei puhettakaan! Vähissä ovat vaihtoehdot kun ei ole eläkeläisten asioita ajavaa puoluetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niinpä, nyt sitä eläkeläisten puoluetta kaivataan. Valitettavasti jouduin lopettamaan sen vuonna 2014 rahapulan ja jäsenten vähyyden vuoksi.

Suomen Senioripuolue perustettiin vuonna 2006 ajamaan eläkeläisten asioita. Se sai elää vuoteen 2011 jolloin oli eduskuntavaalit.  Puolue ei saanut kansanedustajaa eduskuntaan ja putosi puoluerekisteristä. Jatkoimme kuitenkin toimintaa yhdistyksenä ja yritimme kerätä kannattajakortteja puolueeksi rekisteröintiä varten. Meitä oli liian vähän toiminnassa mukana ja tunnettuvuus oli pieni. Rahat loppuivat, kun ei tullut jäsenmaksuja, joten puheenjohtajana hallituksen kanssa päätimme lopettaa yhdistyksen.

Nyt sitten olisi puolueelle tarvetta. Olemme pyytäneet Kiljusta perustamaan sellaisen,  mutta ????

Kimmo Kiljusen johtama Senioriliike olisikin jo  v almis organisaatio puolueeksi, mutta onko halua?Eläkeläiset ollaan tarkkoina, eduskunnan käsittelyssä on nyt tuo kansalaisaloite taitetusta indeksistä. Voisimme itsekukin lähettää kansanedustajille tilanteen omasta elämästä. He eivät ymmärrä ikä-ihmisiä onhan heillä hyvät tulot ja taattu eläke.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat