KHT

Ajattelin tehdä tunteidenmukaisen elämän malliksi hevosaiheisen neulekuvion, mutta jälkikäteen huomasin sen katselemisen liennyttävän tehokkaasti kipuja, ainakin päänsärkyä ja kylmänsärkyjä:
katso http://parantamisesta3.blogspot.fi/2017/02/kivut-saryt-ja-hevosneulekuvi... .

Jos tuosta apua on, niin toivoisikohan moni, jonkun neulovan sellaisen itselleen ja voisi maksaakin siitä jotakin, esim. kympin? Tuossa kai olisi olennaista, että neule olisi mukava eikä särähtävä.

Kommentit (4)

Vierailija

Onko tässä kyse kauppaamisesta? Kirjoitukset, joihin linkki johtaa, ovat tökeröä google-käännöstä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
KHT

Ei ole siis kaupallinen sivu vaan tavallinen blogiteksti, shareware, blogissa, johon olen kerännyt vaikutelmiani parantamisesta. Toivoisin jonkun sellaisen katsovan, jolla nyt juuri on kipuja, vaikkapa migreeni, tai särkyjä, vaikkapa puolison avaavan sivun ja kipuja potevan jäävän kuvia katselemaan.

Mutta onhan tuossa tuo, että vähävarainen mummo voisi saada lisätuloja, jos hevosneulelappu olisi kiva jonkun neulomana eikä koneella vain tehtynä. Itselläni ainakin päänsärkyä lievitti, vaikka kuvio ei ollut niin selvä, ja kuvio oli mukavan pehmeä kädessä, jotenkin lohdullinen. Mutten siis itse ole mummoiässä.

Vierailija

Näenhän minä, että yrität provosoida ihmisiä.  Minun kipujani ei ainkaan auttanut yhtään, päinvastoin koska ärsyttää noin vajavainen ja tyrkyttävä asenne asiaan joka on täyttä hullutusta. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat