Vierailija

Onko kukaan käyttänyt tämän matkatoimiston palveluita? italian matka on jo niin halpa että epäilyttää,että onko tämä huijaamista!!! http://www.fi.etu-travel.se/

Kommentit (7)

Tulin sunnuntaina Etu-Travelin ekalta Italian kiertomatkalta.
Hinta/laatusuhde minusta oli OK, sää pääosin hyvä ja ohjelmaa riitti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oltiin 28.10-4.11.2012 italian matkalla kyseisellä matkalla itsematka ok tosin vain toisessa linja autossa suomea puhuva opas maksullinen opastus paketti ei vastannut odotuksiani tällä tiedolla en maksaisi sitä.

Olimme Italian kirtomatkalla 5.-12.12. Lähdimme seikkailumielellä, koska matka oli niin edullinen. Olemme tyytyväisiä matkaamme. Hotellit hyviä samoin ruoka. Ostimme heti lisäpaketit, joihin sisältyi illalliset ja kohdeoppaat. Kaupunkioppaat todella asiantuntevia! Oman ryhmämme opas piti meistä kaikista huolta ettemme eksy, emmekä jää bussista. Kanssamatkustajat mukavia ja osa oli jo tilannut Turkki - Dubai matkan helmikuulle. Suosittelemme! Matkaajat Lapista

!8.11.2012
Samalla Italian kiertomatkalla mukana olleet sisarukset ovat myös tyytyväisiä matkan monipuoliseen antiin. Paikallisoppaat ja erinomainen bussikuski, Giuseppe, saavat erityiskiitoksemme. Edullisesta hinnastaan huolimatta hyvin järjestetty ja antoisa matka.

Olimme Italian matkalla 21-28.10. Tyytyväisiä oltiin,tähän hintaan ei todellakaan voi vaatia mitään luxusta,saatiin se mitä oli luvattu.Jakob hyvä opas,vaikkei puhunutkaan suomea.Paljon nähtiin ja opittiin Italiasta uusia juttuja.
Lennot olivat mennen tullen 10-15 min etuajassa.
Ilmatkin suosi,joten ei mitään valittamista.Toistekin lähdetää.
Salon porukka

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat