Vierailija

Ei mitään rajaa T. Kiemungin älyvapaalla typeryydellä ja röyhkeydellä.
Ja kaiken lisäksi johtaa Tampereen PS- paikallista.
Eroan, enkä koskaan tule enää äänestämään PeruSuomalaista asioitamme hoitamaan. Jos tuollaisissa käsissä on päätöksenteko,m ikä onkaan maamme kohtalo? Kiemungin tapaiset kun ajattelevat vain ja aina ensin omaa etuaan. Taitaa olla elämän mottonsa - röyhkeät pärjää- Hyi olkoon!

Kommentit (12)

Vierailija

[quote=Vierailija]Omaa nokkaansa tuppaa kaikki lähinnä ajattelemmaan.
Tyhmä siitä kiinni joutuu.[/quote

Jos ollaan politiikassa mukana, se tarkoittaa, että hoidetaan muutakin kuin omaa näkyvyyttä.

Ja ne tyhmät etunenässä hoitavat valtakunan asioita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Sen jälkeen kun kokoomus pääsi hallitukseen alkoi kansan kahtiajako. Köyhät köyhtyvät ja kurjistuvat mutta rikkaat rikastuvat. Velkaa otetaan jotta voidaan alentaa hyvätuloisten veroja. Köyhemmille pannaan lisää maksettavaa ja etuudet leikataan. Millä siinä elää kun vielä ilmaiseksi pitäisi töihinkin mennä.

Kiemungin "rikokset" ovat hyttysenkakkaa noiden ahneiden tekojen jälkeen. Bernerkin nauttii hallituksen luottamusta vaikka harrastaa epäoikeudenmukaisuutta tavallista kansaa kohtaan. Se olisi pitänyt potkia pois mutta ei. Kukas sitten ohjaa rahavirrat hyville veljille ja siskoille? Onko oikein? Mutta Kiemunki ei kelpaa.

Vierailija

Hyvää huomenta valehtelijoillekin. 🎉 Kyllä KIEMUNKI kelpaa tamperelaisille ja asiathan ei muille kuulu. Matkalaskut on palkan lisä kaikkialla. Onko herrasväki muka rehellisempää tai toi Trump? Kiemurrellaan tämäkin päivä parahiksi iltaselle.

Vierailija

Isommat herrat ne isoimmat vääryydet ovat tehneet. Kun vanhusten määrä alkoi kovasti lisääntyä, mitä tehtiin? Sen sijaan että olisi perustettu uusia vanhainkoteja, laitettiin entisetkin kiinni, jotta rahat saatiin ohjattua yksityisille mahdollisimman suuria voittoja hamuaville yrityksille. Koska laki sanoi että vanhuksista pitää kuntien pitää huolta, kuntien rahat alkoivat valua näille (jopa rajojen ulkopuolelle) ja kunnat köyhtyivät. Kunnallisessa vanhainkodissa raha pyörisi kunnassa. Yksityistäminen toi muka säästöjä.

Nyt köyhemmät vanhukset kärvistelevät yksinäisinä ja turvattomina kodeissaan. Viikon aikana saattaa käväistä muutama ihminen, joita vanhus ei edes tunne/muista. Jos vanhus kaatuu kotona ja loukkaa itsensä, hän makaa tuskissaan kunnes joku piipahtaja tulee käymään.

On tehty erittäin suuri vääryys vanhuksia kohtaan jättämällä monet heistä lähes heitteille. Tekijöina ovat olleet hallitukset pääministerien johdolla. Tavallinen ihminen joutuu heitteillejätöstä käräjille ja saa rangaistuksen, mutta nämä itsekkäät ministerit palkitaan jollain EU-viralla ja suurella palkalla. Ei tarvitse jäädä katsomaan tekojensa seurauksia.

Eiköhän nämä nykyisetkin ennen vaaleja niin inhimilliset ja muka uskovaiset Sipilä ja Soini ole muutaman vuoden päästä jossain huippuvirassa palkittuina, vaikka ovat kääntyneet kansaa vastaan jopa ihmisoikeuksia rikkoen (mm. pakottaen orjatyöhön). Kokoomusministereillehän palkkiovirat ovat itsestäänselvyys.

Ketkä ne oikeita rikollisia ovatkaan? Näistä käännetään huomio pois revittämällä uutisia kiemungeista ja hakkaraisista, jotka ovat vain rehellisiä puheissaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Hyvää huomenta valehtelijoillekin. 🎉 Kyllä KIEMUNKI kelpaa tamperelaisille ja asiathan ei muille kuulu. Matkalaskut on palkan lisä kaikkialla. Onko herrasväki muka rehellisempää tai toi Trump? Kiemurrellaan tämäkin päivä parahiksi iltaselle.
 

.

Et taida olla tietoinen tekosistaan, tai olet sulkenut silmäsi ja korvasi. Minä en ainakaan kannata ahnetta ja kiemuraa politikkoa jos ja kun sain vääryyksistään tietää. Huokuu valheellisuutta.

Asiat politiikassa kuuluu kansalle, on todella typerää sanoa jotain muuta. Silloinhan käyttäydytään noin kun halutaan tekosiaan peitellä.

Vierailija

Osataan me parempia politikkoja valita. Kansa ja äänestäjät vaan vaihtuu niin hiivatin verkkaisesti. Meidän kunnassa valta vaihtuu, kun Korhosen pubin ikkunapöytä saa sukupolvenvaihdoksen.

Vierailija

Valehtelijoiden klubi etsi syntipukkia. Kun omat virheet salataan, muut näyttävät  pikku saatanoilta. Kenelle Joka Tyttö ja Joka Poika palkinnot jaetaan nykyään?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Jos edellisen kirjoittajalle ole selvinnyt tekosensa, on turha ottaa kantaa ja silitellä päätä.

On kysymys rahellisyydestä, oikeamielisyydestä. Jos kyseinen henkilö tekee röyhkeydessään väärin tarkoituksellisesti kieroillen ja mustamaalaten ja vielä kyseenalaisessa mediassa, joka suoltaa juurikin vilppiä ja kieroilua uutisoinnissaan, on tuollainen poliitikko syrjäytettävä.

Jos politiikko on suora se kyllä näkyy toiminnassaan, mutta niin näkyy kieroilu ja vilppikin!

Vierailija

Valtaako Kepu Tampereen kunnallispolitiikan? Porvarit hirteen Rantatunnelin ja muiden öykkäröintien vuoksi. Persut saa nyt kyytiä ja vihreistä ei ole puolueeksi. Nyt Kepu jyrää meitin. Kyllä kansa tietää!

Vierailija

Saas nähdä! Harmittaa tuo persujen juttu! Kummasti joku aina on puoluettaan ja mainettaan tahrimassa. Niin on Teuvo Hakkarainen ja Terhi Kirmunki toimineet. Onkohan se siinä, että siinä puolueessa on runsaammin typeryksiä, vai siinä, että on puolueena nuori?

Vaaliehdokkaissa ei päässyt tavoitteisiinsa uneksivat yli 4000 ehdokkaasta, mutta saivat 3800.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat