Antiikin tuoksua Englannissa – reissussa Cotswoldsin hurmaavissa kylissä

Biburyn kylän Arlington Row on kuvauksellinen joka säällä, ja sää on varma keskustelunaihe joka pubissa.

Aja Lontoosta luoteeseen 100 kilometriä. Siinä pullistelevat Cotswoldsin maineikkaat kukkulat kylineen ja antiikkikauppoineen.Lue koko juttu

Antiikin tuoksua Englannissa – reissussa Cotswoldsin hurmaavissa kylissä

Kommentit (3)

Olen ihastunut tuohon Cotswoldin alueeseen ja sen pieniin kyliin joista pieni Broadwayn kylä on sen helmi. Ruokokattoiset talot, kumpuilevat lammashaat ja niityt hevoslaumoineen miellyttävät sekä silmää että sielua. Tässä pienessä rosoisen idyllisessä hotellissa on yöpynyt  m.m. George Clooney.

Blenheimin kolossaalinen palatsi on myös tutustumisen arvoinen. Varsinkin sen valtava kirjasto suorastaan hengästyttää kirjojen ystävää. Palatsin suuri ja kaunis puisto on vapaasti  ihmisten käytettävissä ja mikä parasta, sinne on myös koirille pääsy sallittu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Maijki

Kiertelimme autoillen kyliä ja pikkukaupunkeja Bathin ja Stratford-upon-Avonin välillä toissa pääsiäisenä, todella hurmaavaa seutua! Suosittelen lämpimästi - upeita  vanhoja kyläkeskuksia, pieniä teehuoneita, hienosti hoidettuja kartanopuutarhoja, sekaan sopii muutama linnakin - ja lampaita! Tuohon aikaan syytä varata majoitus etukäteen, mutta joka paikassa on hurmaavia pieniä B&B-paikkoja tosi ystävällisine isäntäväkineen, mm Brokenboroughissa eläkkeellä oleva kuningattaren hevoskaartilainen pitää pientä ikivanhaa majatalo-pubia, lähikaupungissa on Prinssi Charlesin Highgrove shop, jossa myydään maaseudun herkkuja, pääosin luomua.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat