Mua ei liputeta

Kysyn viisaammilta onko teidän alueella vielä niin vanhan aikainen tpa on palvelutalo hoitolaitos niin kun asukas kuolee vedetään lippu puolisalkoon.Mitä herran jee järkeä siinä on jokaiselle ilmoittaa ,jos joku pois menee,Kun kaikki ei kuulu kirkkoon ,ei oo hautajaisia ym.mä kyllä niin ihmettelin omaiseni ja muut asukkat pääsi uuteen niin toisessa ns siivessä jo yks kuollut niin siinä se roikku puolessa tangossa.Omaiseni ei osaa käsitellä asiaa heti oli kertomassa meni yhteisiin tiloihin tai omassa huoneessa oli näkymässä.MUN MIELESTÄ SE PITÄIS KIELTÄÄ onhan kaikkia muitakin asioita ajettu alas .Kirkko ko sen käskee kun yleensä lehti seurakunta tai muu .,on siinä surua välillä yllin kyllin naurukin kielletään jos et edes tunne kuollutta .OONKOainut Suomenlippu on hieno mutta liputuspäiviä on riittävästi.

Kommentit (5)

Vierailija

Minusta se on hieno tapa kunnioittaa ihmisen muistoa. Kuuluuko kirkkoon tai ei sillä ei ole asian kanssa mitään tekemistä. 

Vierailija

Miksi kaiki hyvät ja toista ihmistä kunnioittavat tavat pitäisi unohtaa tai peräti aloittajan mielestä kieltää?

On ihmisiä, vanhoja varsinkin jotka pelkäävät kuolemaa, siitä ei saisi puhua, ei saisi olla mitään mikä osoittaa totuudeksi sen, että ihmisikä on lyhyt ja jokaisen täältä on lähdettävä halusi tai ei.

Mitä useimmin puhumme asiasta joka hiertää tai pelottaa, sen kautta, ääneen puhumisen kautta se tulee tutuksi ja pelottomaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kummallinen aloitus! Jokainen uskontokunnasta riippumatta kuolee joskus, ateistit myös. Liputuksella ei ole uskontojen kanssa mitään tekemistä.

Mitä pahaa siinä on, jos ihmisen elämää kunnioitetaan sen päättyessä vetämällä lippu puolitankoon? Yleensä se on jollekin surullinen tapaus. Se viestittää muillekin tapahtuneesta.

Liputetaanhan perhejuhlistakin. Silloin kerrotaan muille, että tässä talossa iloitaan nyt.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Jokos  NAISTEN päivänä liputetaan? Silloin jos koskaan kuuluu liputtaa!

.

Kansainvälinen Naistenpäivä olisi ollut liputuksen arvoinen, ihan vain tasa-arvoa saavutettaessa

olisi ollut kohtuullista vauhdittaa naisia pois mesten ikeen alta :) Liputetaan sitä turhempiakin asioita ja henkiköitä! Olisi upeeta kun liputettaisi kaikille maailman NAISILLE

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat