Vierailija

Että tällä hetkellä erityisesti arvostan kaikkea kirjoitettua tekstiä, missä muodossa tahansa, joka ottaa vahvasti kantaa maassamme vallitsevaan räikeään epäoikeudenmukaisuuteen ja suoranaiseen kansanmurhaan. Inhimillisyyden raja on aikoja sitten ylitetty, miljoona suomalaista on pakotettu köyhyyteen, vanhuksia kohdellaan kuin tarhakettuja, maan itsenäisyys on myyty monikansallisille riistosuuryritykselle, yhden prosentin maailman raha- ja valtaeliitistä elättämiseksi, koko maailman kansojen kustannuksella.
Maamme nykyhallitus on kävellyt räikeästi perustuslain ylitse. Kutsun sitä maanpetturuudeksi, joku muu saa keksiä paremman ilmaisun, jos pystyy.
Ihmisten ei kannata nyt työntää päitä pensaaseen ja täyttää ajatuksiaan tyhjänpäiväisellä hötöllä, vaan suoraan kimppuun vaan, muuten eivät törkeät ihmisarvon loukkaukset lopu. Tämä pätee siis kirjoituksiin ja kirjoittamiseen, mutta myös kaikkiin muihin elämänalueisiin. Rohkeat ihmiset uskaltavat olla heikompiosaisten ja puolustuskyvyttömien puolella. Hyvinvointi kuuluu kaikille.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat