Espoolaismies kerää allekirjoituksia, jotta Suomi luopuisi kesäajasta

Matti Hietanen kertoo jo menettäneensä toivonsa, että hänen aloitteensa päätyisi eduskunnan käsittelyyn.Lue koko juttu

Espoolaismies kerää allekirjoituksia, jotta Suomi luopuisi kesäajasta

Kommentit (6)

Tuula

On käyty allekirjoittamassa viime vuoden puolella ja jos voisi käydä uudelleen antamassa äänen niin kävisin,mutta ei voi kuin 1 kerran.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Siellä on jo yli 56 000 allekirjoitusta eli riittävästi otettavaksi käsittelyyn. Tänään oli aamulla ekan kerran katsoessani alle 40 000. Mahtoiko räjähdysmäiseen lisäykseen vaikuttaa se, että ainakin IS uutisoi asiasta ja Järviradiossa se oli puhelinkeskustelun aiheena.

Tuskinpa Suomi yksinään luopuu kesäajasta ellei EU niin päätä. Toivottavasti järki voittaa ja tuosta älyttömyydestä luovutaan tämän vuoden aikana, ettei enää ensi keväänä samaa riesaa ole.

Vierailija

Juuri äsken luin HS:n nettisivuilta jutun kesäajan historiasta. Nyt  parhaillaan Heidi Hautala ajaa europarlamentissa ehdotusta kesäajasta luopumisesta. Jospa asia nytkähtäisi sitä kautta eteenpäin. Suomi ei voi yksipuolisesti siirtyä normaaliaikaan, mikäli kaikki muut maat jäisivät siirtelemään kellojaan.

Kesäajasta ei tule mitään säästöä energiankulutuksessa, jolla siirtämistä aikoinaan puolustettiin.

taas unirytmi sekaisin

No johan nuo suomalaiset mepit esitti viime vuonna EU-komissiolle kesäajasta luopumista. Suomella ei vaan ole mitään vaikutusvaltaa EU:ssa, ollaan  pelkkä maksaja. Maksetaan sinne enempi mitä saadaan tukina takaisin. Äänestin alun alkaenkin unioniin liittymistä vastaan.

Vaikka aloitus meniskin eduskunnan käsittelyyn, niin sorry vaan, mitään ei tapahdu ainakaan tämän hallituksen aikana. Sipilä varsinkin pokkuroi EU:ssa sinne sun tänne, nuoleskelee ja on aina samaa mieltä kuin saksalaiset. Suomessa hälle on valta noussut hattuun ja luulee täällä voivansa tehdä, mitä haluaa esim. ylen painostus ja Harkimon nimittäminen Veikkaukseen. Mua oksettaa tää touhu ylipäänsä ja kellojen kääntely käy hermon päälle.

vierailija

Uutisissa sanottiin, että asia etenee. Allekirjoituksia on yli 50 tuhatta. Minä en perusta koko kellojen siirrosta, kun se vie rytmit päivistä ja viikoista sekaisin. Toivon kovasti, että Suomi luopuu siirroista.  Pöllömpää keksintöä ei ole, kuin veivata kelloja edestakaisin, ja aiheuttaa monille ihmisille jopa sairaalareissuja. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat