Huolestunut isä

Poikamme lopetti punaisen lihan syömisen. Maustamattomat pihvit olivat hänen herkkuaan. Syynä oli koulussa kerrottu punaisen lihan olevan epäeettistä ja -terveellistä. Saattaa olla.
Koulu kuitenkin puolustautui sanomalla että nuoret tekevät itse päätöksensä.
Ottaako koulu mitään vastuuta jos poika sairastuu koska ei saa riittävästi proteiinia
Onneksi sentään kotona juo punaista maitoa vaikka koulussa tarjotaan vain rasvatonta.
Eräässä henkilöstöruokalassa henkilökunta on helisemässä näiden ideologien kanssa. Kelle ei kelpaa mikäkin ruoka-aine. Alkaa olla jo vaikeaa keksiä tarjottavaa.
Oikeasti allergisia on ns allergisistakin vain murto-osa. Allergiat ovat mielessä ja päässä.
Ruoasta harvoin sairastuu mutta ruoan puutteesta kyllä, esim anoreksiaan.
Tätä ideologiaa eivät jarruta härskit mainokset teollisesta mukamas terveellisestä ruoasta joiden nimistä ei ota mitään selvää mihin ne liittyy. Onko nyhtökaurassa kauraa? Entä nyhtöpossussa possua? Mitä se tämä härski sitten on?
Itseasiassa näitä nyhtöjuttuja on ollut kaupan jo jos ei kymmeniä niin ainakin vuosikausia. Nyt ne ovat tulleet tutuiksi suurelle yleisölle parin tuotteen kautta, vaikka tuotteita on
pilvin pimein.
Tätä tahdoin sanoa että ideologia ajaa ohi terveellisen- ja kotiruoan, ihmiset sairastuvat ideologian takia aivan turhaan.

Kommentit (2)

Vierailija

Punaisen lihan proteiinin voi korvata monin tavoin. Voi hyvin nostaa keskustelua punaisen lihan tarpeellisuudesta! Koska sen voi aina korvata. Punainen liha mätänee kolme vuorokautta ihmisessä ja  mitä haitallisia prosesseja se suolistossa aiheuttaakaan! Eli sen terveellisyydestä voi olla toistakin mieltä. Jos ihminen perehtyy siihen mitä syömänsä ruoka sisältää, antaa se ajatuksia terveellisyydestä. Eli mitä se ihmisessä saa aikaan ja mitä hyötyä mistäkin on ja kuinka ajan kanssa sairastuu ja siinäkin on avittajana väärä ravinto.

On tosi täkeää tietää mitä suustamme laskemme alas.

Ei ole tarkkaa millä nimellä ruokaa kutsutaan, on tärkeää mitä se sisältää. Kannattaa aina, aina lukea tuoteselosteet! Puhtaita aineksia löytyy itse tehtävään ruokaan ja läpi talven saamme nauttia kohtuuhintaisesta vihreästä jota tulee nautiskella joka päivä. Proteiinin voi salaattiin lisätä juustolla, jogurttikastikkeella, pavuilla, monenlaisilla siemenillä, pähkinöillä, mahdollisuuksia on paljon ilman punaista lihaakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tasan seitsemän vuotta sitten

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat