Vierailija

Puheluvyöry on suomalaisten kimpussa. Kohteet kyselevät operaattorilta kuka soittaa? ja operaattori nettoaa! Hupaisaa uteliaisuutta! Eipä tuossa muuta tarvitse olla takana. Myöskään ei tarvitse olla niin utelias, että vastaa tuntemattomaan numeroon!

Kommentit (4)

Vierailija

Kyseessä on ulkomaalainen rikollisryhmä jotka koettavat kaikin tavoin saada puheluun vastanneen henkilön sanomaan "yes" kyllä. Kysyvät esim."kuuluuko tämä puhelu"?

Kun joku hyväuskoinen vastaa "kyllä", he tarjoavat nettitilausta ja vaikka siihen vastaisi "ei", he nopeasti käsittelevät nauhoittamansa puhelun siten että vaikuttaa tilaukseen vastatun "kyllä".

Tulee lasku s-postiin eikä mitään ohjetta tilauksen perumiseen.

Varokaa, älkää vastatko tuntemattomiin ulkomailta tuleviin puheluihin !

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija kirjoitti:
Mervi kirjoitti:
Rauman huijaritrolliukko laajentanut  huijauksiaan kotikaupunkiinsa. Tavallisestihan se täällä kalastelee ikäihmisten sähköpostiosotteita huijauspostauksissaan ja käyttää ne saatuaan omiin törkeisiin rikollisiin tarkoituksiinsa!

Sama huijaus jatkuu muillakin sivustoilla, on jatkunut jo vuosia!

Onneksi tuo tunnettu huijari on viranomaisten tiedossa, eikä epäilystäkään etteivätkö he hoida tehtäväänsä  ja lopeta tuon alhaisen rikollisen tuomittavan toiminnan!

On se huijari jo täällä onneks kaikkien tiedos ja tuskin saa täältä montakaa s.postiosoitetta mut tietysti parempi  jos ei yhtään.

Oikein hyvä jos sen säälityksen huijaaminen tääl loppuis viimeinki, kauan se jo täälki melskannu ja voi niitä jotka sen uhreiksi joutuneet!

Mitäpä tuohon sanomaan/kirjoittamaan, kuin että kirjoittelet omiasi, pelkojasi ja luulojasi.

Kuukauden tykätyin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat