Näin teet täydellisen valkokastikkeen – katso ohjeet ja kolme muunnelmaa

Näin teet täydellisen valkokastikkeen – katso ohjeet ja kolme muunnelmaa

Voit käyttää valkokastiketta gratinointiin, kun lisäät ohjeeseen muutaman ruokalusikallisen voita ja jauhoja. Juustot ja yrtit antavat mukavaa makua.

Béchamel eli klassinen valkokastike kuuluu ruuanlaittajan perustaitoihin. Sitä on helppo muunnella lihalle, kalalle ja pastaan sopivaksi. Lue koko juttu

Kommentit (3)

Vierailija

VEHNÄJAUHOJA

Mitä suomalaiseen, klassiseen valkokastikkeeseen tulee niin ei se kaipaa mitään neilikoita, sipuleja, laakerinlehtiä ja muskottipähkinää. Pelkkä suola riittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat